Superofertă! Comandă un telefon cu ecran Edge-to-Edge și carcasă metalică la doar 99$


UMIDIGI anunță pe site-ul oficial telefonul cu numele Crystal pe care îl promovează ca fiind primul cu cameră duală Lumia și carcasă metalică, cu ecran Edge-to Edge în același timp.

Telefoanele cu ecrane de acest tip par să fie următoarea tendință pe care o vedem recent în multe dintre telefoanele de top. Ecranul Edge-to Edge de pe UMIDIGI Crystal aduce această caracteristică de vârf la un telefon de buget redus.


UMIDIGI a facut acest nou telefon sa fie accesibil pentru aproape toata lumea, oferind un telefon cu aspect deosebit, cu specificatii decente, la un pret excelent. Compania chinezească UMI, prin subsidiara UMIDIGI, continuă tradiția de a sparge gheața atunci când vine vorba de caracteristici premium în dispozitivele lor ieftine. Acest telefon ce aduce cu Xiaomi Mi Mix are un design atrăgător la un preț foarte bun.

Crystal vine în două versiuni diferite. Potrivit site-ului UMIDIGI, există o ediție Lumia, care este de fapt versiunea pro. Există, de asemenea, o versiune cu carcasă all-metal unibody. Ambele versiuni vor veni cu procesorul MTK Helio P25 cu memorie RAM de 4GB și memorie de stocare de 64GB. Ecranul Edge-to-Edge este de tip AMOLED și are o diagonală de 5.5 inch.

Telefonul va fi disponibil începând cu 15 iunie, dar poate fi deja achiziționat la precomandă cu doar 99$ prin înscrierea pe site-ul oficial UMIDIGI.

Sursa: UMIDIGI

Niciun comentariu:
Write comentarii