Snapseed - Cum să editezi și să pregătești rapid o fotografie pentru a o posta pe Facebook, Instagram sau Twitter


Fotografiile făcute cu telefonul mobil nu vor fi întotdeauna cele mai reușite fie din cauza condițiilor nefavorabile de iluminare, fie din cauza unui unghi ales greșit, fie din cauza limitărilor camerei foto a telefonului care e posibil să nu fie una dintre cele mai bune.

În ziua de astăzi post-procesarea fotografiilor devine factorul cheie în obținerea unor rezultate care să atragă necondiționat privirea celorlalți. Nu te feri de post-procesarea fotografiilor pentru că și cel mai bun fotograf face asta.


În acest articol îți voi prezenta o soluție simplă, certificată și rapidă de a obține fotografia pe care ți-o doreai, înainte de a o posta pe o rețea socială.

Simplă pentru că e vorba doar de o aplicație care este gratuită, ușor de folosit și instalabilă pe orice telefon Android.

Certificată pentru că este vorba de o aplicație dezvoltată de Google și asta mă face să-i acord încredere necondiționat.

SNAPSEED - editor foto complet și profesional dezvoltat de Google

Snapseed este una dintre cele mai populare aplicații de editare a fotografiilor. Indiferent că vrei să faci doar căteva modificări de bază sau vrei să dai frâu liber creativității, aplicația gratuită Snapseed este un instrument excelent pentru îmbunătățirea fotografiilor. Dacă ai nevoie de un editor foto ușor de utilizat, cu Snapseed  nu poți da greș.


Iată în continuare pașii pe care ți-i recomand pentru a obține ușor și rapid o fotografie mai bună înainte de a o posta pe rețeaua ta socială favorită.
  • Intră în aplicație, alege fotografia pe care vrei să o editezi și apasă butonul de editare
  • Aplică filtrul HDR Scape
  • Întoarcete la Instrumente, selectează și aplică Vinietă
  • Tot la Instrumente, mergi la Optimizează și aplică Contrast în jur de +20

Acum fotografia e gata și o poți posta.

Înainte poți să pui în practică un truc ce îți va ușura sarcina pentru următoarea fotografie. Mergi la butonul din stânga celor 3 puncte din dreapta sus și selectează Salvează Aspectul. Pe viitor alege fotografia pe care vrei să o editezi, mergi în Aspectele mele și aplică aspectul salvat anterior pentru ca doar într-o secundă fotografia să fie gata pentru a fi urcată online 😉 .

Vezi mai jos un tutorial video cu cele prezentate:


Iată câteva fotografii editate așa cum am prezentat mai sus:







Niciun comentariu:
Write comentarii