Iată schițele viitoarelor Nokia 8 și Nokia 9. Ambele vor avea camere foto principale duale și margini ale ecranului foarte înguste

Nokia 6 nu va fi flagship-ul Android al companiei HMD GLOBAL, cea care deține drepturile de a folosi in exclusivitate brandul Nokia. Zvonurile indică două dispozitive superioare acestuia, atât ca design, cât și ca hardware.

Pe blogul NokiaPowerUser au fost publicate două schițe pentru modelele Nokia 8 și Nokia 9, ce urmează a fi prezentate anul acesta, despre care se precizează că nu sunt oficiale și că au fost primite de la o sursa necunoscută.


Observând imaginile, ne dăm seama că cele două telefoane au un design aproximativ asemănător. Principalele diferente constau în poziționarea scannerului pentru amprente și grosimea marginilor ecranului. 

Pe de altă parte, ambele telefoane sunt echipate cu camere foto principale duale.

Dacă aceste schițe se vor confirma, probabil că cele două telefoane vor bucura de un real succes cu acest design. Cât privește materialele ce vor fi folosite pentru construcție dar și specificațiile hardware, Nokia va confirma renumele brand-ului.

Schiță Nokia 8

Schiță Nokia 9

Sursa: NPU

Niciun comentariu:
Write comentarii