Vodafone oferă internet gratuit clienților pe 14 și 24 februarie de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete


Operatorul de telefonie mobilă Vodafone aniversează anul acesta 20 de ani de prezență pe piața de telecomunicații din România. Acesta este un prilej pentru o campanie aniversară în cadrul căreia, pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților și pe 24 februarie de Dragobete, va oferi tuturor clienților săi internet mobil nelimitat și gratuit.

Pentru a beneficia de această ofertă nu trebuie să faci nimic special, este suficient să ai doar datele activate pe dispozitivul mobil iar traficul înregistrat nu va fi contorizat, indiferent că îl folosești pentru rețele sociale, streaming sau download. Oferta este valabilă pentru toți clienții, inclusiv clienții business, indiferent de tipul de serviciu contractat, prepay sau abonament.


Inițiativa dă startul unei serii de evenimente promoționale pentru tot anul 2017 ce marchează aniversarea celor 20 de ani. Vodafone a intrat pe piața noastră în 2005 când a cumpărat Connex, companie ce era deja prezentă din anul 1997, cumulând astfel 20 de ani.

Declarația domnului Ravinder Takkar, președintele Vodafone România:

2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma. 

Niciun comentariu:
Write comentarii