5 aplicații cu care poți să faci bani pe un telefon Android vânzând fotografii

5 aplicații cu care poți să faci bani pe un telefon Android vânzând fotografii

Una dintre principalele funcții ale telefonului inteligent modern este aceea de cameră foto-video și această caracteristică tinde chiar să înlocuiască aparatele foto tradiționale pentru mulți dintre noi.

Telefonul mobil este tot timpul la îndemână și de cele mai multe ori atinge performanțe comparabile sau chiar superioare unui aparat foto compact.

Fotografiile realizate cu telefonul mobil pot folosi și unui scop diferit de cel de bază. Cu ajutorul unor aplicații Android special dezvoltate, acestea pot fi valorificate prin vânzare și astfel ne pot aduce un profit, mai ales dacă ai și ceva talent la fotografie.

Citește și:
Iată în continuare 5 dintre cele mai bune aplicații pe care le poți găsi în Magazinul Play cu care îți poți valorifica fotografiile:


1. EyeEm

EyeEm este aplicația cu cele mai multe descărcări și oferă o comunitate de membri foarte mare (aproximativ 18 milioane). În funcție de cum privim lucrurile, acesta este clar un avantaj dar poate fi și un dezavantaj pentru că și concurența, respectiv oferta de fotografii, este mai mare.

Aplicația are un sistem special de promovare a membrilor noi și în special a fotografiilor foarte bune. În plus oferă o aplicație foto proprie și posibilități de corectare, editare și îmbunătățire a fotografiilor publicate, fiind totodată dezvoltată și pe parea de sharing social.

Poți încărca și publica în aplicație orice fotografii dorești și ai control total asupra drepturilor de autor. Acestea pot fi cumpărate de companii pentru a fi folosite în scopuri proprii sau chiar de alți membri care cred că le pot valorifica mai bine.

Aplicația poate fi descărcată gratuit, nu presupune costuri nici ca membru înscris și poate fi descărcată de aici:


2. Foap

Foap este probabil cea mai cunoscută platformă de acest gen, destinată atât fotografilor amatori cât și celor profesioniști.

Ca și standard, fiecare fotografie vândută costă 10$ din care vânzătorul primește 5$ iar o fotografie poate fi vândută de mai multe ori. Poate fi publicat un număr nelimitat de fotografii ce se pot încărca direct de pe telefon.

Aplicația este compatibilă cu sistemul de plată PayPal și poate fi descărcată gratuit aici:


3. Clashot

Clashot este o bancă de fotografii unde poți câștiga bani simplu, făcând fotografii pe care le vinzi după ce le încarci în aplicație direct de pe telefon. Fiecare fotografie poate fi vândută de un număr nelimtat de ori unui număr nelimitat de clienți și pentru fiecare vânzare primești un comision.

Aplicația este gratuită, procesul de înregistrare este unul simplu, încărcarea fotografiilor se poate face cu un singur click și avem compatibilitate cu PayPal.

Clashot poate fi descărcată aici:


4. Dreamstime

Dreamstime îmbină utilul cu plăcutul. Faci fotografii de plăcere, le încarci în aplicație și le vinzi pentru a câștiga bani. În funcție de licența pe care optezi să o oferi odată cu fotografia, poți câștiga și peste 10$ pentru o una singură. Poți urmări simplu vânzările și câștigurile și ai la dispoziție milioane de potențiali cumpărători.

Fotografiile pot fi încărcate la o dimensiune minimă de 2.5MP, aplicația este gratuită și poate fi descărcată de aici:


5. Snapwire

Snapwire, ca și celelalte 4 aplicații prezentate, îți oferă posibilitatea de a face bani din fotografiile făcute cu telefonul mobil. Diferanța principală este că aceasta se bazează mai mult pe calitatea fotografiilor, fiind destinată mai degrabă celor ce tind spre profesionism.

În afara banilor câștigați din vânzări, caz în care primești 50% din preț, poți face bani și din provocări sau cereri directe ce îți sunt adresate, cazuri în care îți revine 70% din preț. Pentru această din urmă modalitate e nevoie să îți dovedești abilitățile de fotograf și să îți crești profilul la un nivel superior.

Aplicația poate fi descărcată aici:


NOTĂ:

La o simplă căutare, în Magazinul Play vei găsi și alte aplicații din aceeași categorie. Selecția pe care am făcut-o îți oferă cele mai bune opțiuni disponibile. Ca și criterii folosite la alegerea aplicațiilor am folosit frecvența actualizării, data ultimei actualizări dar și numărul de descărcări.

Niciun comentariu:
Write comentarii