Huawei Mate 9 a fost prezentat oficial: ecran de 5.9 inch, Android Nougat 7.0, cameră duală Leica și ediție Porsche Design


Huawei Mate 9 a fost prezentat oficial într-un eveniment anume dedicat ce a avut loc la Munchen în Germania, iar dacă ne gândim la zvonurile care au circulat în comunitatea Android online, nu prea avem surprize. Phabletul este lansat într-un moment propice, acum când Galaxy Note 7 a fost retras de la vânzare, Black Friday e la un pas și se apropie sărbătorile de iarnă.

Așadar, Huawei Mate 9 are un design compact cu o carcasă unibody metalică și ecran IPS de 5.9 inch cu rezoluție 1080p, toate cu o grosime de 7.5 mm și o greutate de 190 de grame.


Așa cum ne așteptam, telefonul vine echipat cu chipset Kirin 960 care include procesor octa-core Cortex (patru core A73 la 2.4Ghz și celelalte patru A53 la 1.8Ghz), în tandem cu 4GB memorie RAM, 64GB memorie internă și slot pentru card de memorie, dual-SIM, LTE, baterie de 4000 mAh și scanner de amprente cu suport pentru gesturi.

Huawei Mate 9 dispune de o cameră principală duală, a doua generație de la Leica, cu un senzor de 20MP f/2.2 monochrome și unul de 12MP f/2.2 color. Avem stabilizare optică, bliț dual-LED și înregistrare video 4K. Camera principală se mai laudă cu Hybrid Zoom, o caracteristică ce promite să nu se mai piardă la fel de mult din calitatea imaginii prin folosirea zoom-ului. Camera secundară este de 8MP f/1.9 cu autofocus.



Foarte important, Huawei Mate 9 vine cu Android Nougat 7.0 și interfața EMUI 5.0.

Ca și culori disponibile avem Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown, Ceramic White și Negru iar ca și disponibilitate îl vom avea la început în doar 5 țări europene: Franța, Germania, Italia, Polonia, Spania, pentru 699 de euro.

Huawei Mate 9 va fi disponibil și într-o ediție Porsche Desigh la prețul de 1399 de euro.

Sursa: Huawei

Niciun comentariu:
Write comentarii