Xiaomi Mi MIX, telefonul Android cu ecran fără margini, face senzație online și este supranumit TELEFONUL VIITORULUI


Chiar dacă vă e cunoscut brandul Xiaomi, sunt sigur că mulți dintre voi nu i-ați acordat mare atenție de-a lungul timpului.

Xiaomi este o companie producătoare de electronice, în special telefoane mobile, din China. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, cu o cotă de piață de 5,6%, după Samsung Electronics și Apple și a lansat primul telefon mobil în 2011.

Știm că secretul oricărui produs made in China este prețul și asta a permis companiei Xiaomi să își ocupe locul pe piața de profil.


De data aceasta Xiaomi inovează, riscă și face un pas spre viitor cu un telefon Android spectaculos: Xiaomi Mi MIX. Despre acesta am vorbit acum trei zile AICI, când a fost prezentat de producător, mai degrabă, ca un concept. În articolul din link-ul de mai sus găsiți toate caracteristicile și specificațiile telefonului.

Până acum telefonul a primit câteva review-uri și a fost catalogat drept telefonul viitorului sau că e ca şi cum ai ţine doar un ecran în mână. Nu numai că ecranul pare să nu aibă margini dar are o diagonală de 6.44 inch într-un format nu cu mult mai mare decât iPhone 7 Plus.

Ca și puncte slabe se vorbește despre dimensiunea mare care nu permite manevrarea cu o singură mână și de posibilitatea de a atinge accidental ecranul cu podul palmei din cauza marginilor foarte subțiri. Xiaomi Mi MIX se remarcă drept un telefon cu o carcasă foarte alunecoasă, insă chiar producătorul recomandă folosirea sa doar în husa pe care de alfel o livrează în pachet pentru că materialul ceramic nu ar supraviețui unui contact accidental cu solul.

Telefonul va costa aproximativ 500$ și va fi disponibil în China începând cu 4 noiembrie fără a exista informații despre data disponibilității în restul lumii.



Niciun comentariu:
Write comentarii