Imagini noi și foarte clare cu presupusul Google Pixel




Pixel și Pixel XL se vor numi cele două telefoane Google ce vor fi lansate anul acesta pe 4 octombrie într-un eveniment special care se pare că va fi unul dintre cele mai importante din istoria de 8 ani a sistemului de operare Android.

Cu Pixel și Pixel XL, Google face tranziția de la gama Nexus, dorind să se implice și mai mult în producerea telefoanelor proprii.
În imaginile despre care vorbim pare să apară Google Pixel, doar partea din spate, în două culori diferite. Putem observa cu ușurință că este vorba de un design unibody cu scanner de amprentă și cu simbolul Google în partea de jos. Se observă de asemenea decupajele pentru antene și o cameră despre care se zvonește că va fi un senzor Sony de 12 MP. Încă nu se știe dacă partea superioară a telefonului,cea de culoare închisă, este din plastic sau din sticlă.


Să precizăm din nou că cele două telefoane vor fi fabricate de HTC, vor avea aceleași specificații și ecrane de 5, respectiv 5,5 inch. Pentru că am adus vorba despre specificații, să le și enumerăm pe cele mai importante: chipset Snapdragon 820/821, 4 GB memorie RAM și Android 7.1. 

Niciun comentariu:
Write comentarii