O primă imagine live cu Huawei Mate 10 Pro ne arată lipsa butonului Home și un ecran de peste 6 inch

Huawei Mate 10 Pro

După ce am văzut recent o randare video cu Huawei Mate 10 și imagini cu panoul de sticlă pentru ecranul modelului Huawei Mate 10 Pro, avem și o presupusă fotografie live a acestuia din urmă care ne oferă și mai multe date despre viitorul telefon Android al producătorului chinez care a reușit recent să depășească Apple și să ajungă al doilea producător de telefoane mobile la nivel mondial, după Samsung.

Imaginea ne arată un dispozitiv marcat cu logo-ul Huawei care pare să aibă un ecran mai mare de 6 inch, cu muchii laterale aproape inexistente iar cu cele superioare și inferioare extrem de înguste. Remarcăm, de asemenea, lipsa butonului Home și intuim cu ușurință că scannerul pentru amprente este poziționat pe partea din spate a dispozitivului.


Se pare că telefonul reprezentat aici este Huawei Mate 10 Pro, singurul care va opta pentru un astfel de design, cu un ecran cu raport de 18:9 de tip edgeless.

Ceea ce știm până acum despre Huawei Mate 10 este că va fi prezentat la München pe data de 16 octombrie, va avea un procesor Kirin 97, 6 GB de memorie RAM, o baterie de 4.000 mAh și o cameră principală duală de 20MP + 12MP pe spate.

Dacă abordăm o privire sceptică asupra fotografiei remarcăm că în partea de jos avem un logo Huawei cam deformat și cu un font ridicol de mic, și asta ne poate duce cu gândul la o fotografie editată ce nu are de-a face cu nimic real.

Huawei Mate 10 Pro

Niciun comentariu:
Write comentarii