Tronsmart dă startul unei campanii Black Friday de reduceri consistente pentru acest weekend

Tronsmart dă startul unei campanii Black Friday de reduceri consistente în acest weekend

Tronsmart dă startul unei noi campanii de reduceri pentru clienții săi. Producătorul chinez de periferice pentru smartphone-uri, specializat pe partea de încărcare rapidă și tehnologie wireless, devine din ce în ce mai popular la noi în țară și dorește să-și recompenseze clienții cu reduceri și mai mari.

După campania recentă de reduceri din 11 noiembrie, Tronsmart revine cu o alta și mai agresivă pe aceeași platformă AliExpress. Este o campanie Black Friday ce se va desfășura în perioada 29 noiembrie-03 decembrie iar reducerile de preț vor fi consistente și vor viza cele mai populare produse Tronsmart. Poți găsi magazinul oficial Tronsmart pe platforma AliExpress AICI.

Boxă Bluetooth Tronsmart T2 Plus
Tronsmart T2 Plus,  cu o putere mare de 10W și certificare IPX7 pentru rezistență la apă, este perfect pentru utilizarea în aer liber.


Boxa portabilă suportă Bluetooth 5.0 și este capabilă să redea muzică timp de 24 de ore cu un singur ciclu complet de încărcare. Poate fi folosită și fără un telefon mobil, doar cu un card de memorie pe care ai muzica preferată. De asemenea, este dotată cu un asistent vocal pentru control, cu tehnologia SoundPulseTM pentru un bass mai puternic și, la nevoie, cele două difuzoare incorporate pot fi setate pentru a reda muzică stereo.

Pe perioada de reduceri Tronsmart T2 Plus va costa doar 25.99$ cu prom-code-ul special T2PLUSFRI, pe AliExpress AICI.

Boxă Bluetooth Tronsmart T6 Mini
Tronsmart T6 Mini este o mini-boxă portabilă, un fel de variantă în miniatură pentru Tronsmart Element T6. Cu un incredibil efect surround  la 360 de grade, un bass puternic și un sunet foarte clar, T6 mini împrumută toate calitățile produsului mamă, dar le adaptează într-un body cu dimensiuni reduse, perfect pentru a putea fi luat cu tine oriunde.


Boxa T6 Mini este și ea certificată IPX6 pentru rezistență la apă și are o baterie care poate asigura funcționarea pentru 24 de ore.

În perioada promoției aceasta va costa doar 19.99$, cu 11.25$ mai puțin și poate fi achiziționată de pe AliEpress AICI.

Căști Wireless Tronsmart Spunky Beat Qualcomm True
Căștile Spunky Beat de la Tronsmart sunt proiectate cu cablu USB incorporat care permite reîncărcarea de la un laptop sau de la o baterie externă fără cabluri adiționale. Cablul USB este Type-C pentru o încărcare mai rapidă.


Căștile sunt echipate cu un cip QualcommQCC3020 care acceptă Bluetooth 5.0 și codec-uri audio moderne precum aptX, AAC, SBC. În plus, pot funcționa cu o singură încărcare pentru până la 7 ore iar dacă se folosește și energia din cutia de depozitare, autonomia totală atinge 24 de ore.

În comparație cu controlul prin apăsare pe buton care poate pune presiune pe urechi, aceste căști au control tactil și pot fi controlate prin simple atingeri. În plus, fiecare dintre cele două căști poate fi conectată la câte un telefon diferit. Există, de asemenea, protecție împotriva apei IPx5, astfel încât ploaia, transpirația sau stropii să nu dăuneze dispozitivului.

Tronsmart oferă căștile Spunky Beat în perioada promoției Black Friday la prețul de 23.32$ și pot fi achiziționate de pe AliExpress de AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii