Boxă portabilă bluetooth Tronsmart Element T6 25W | Review, Unboxing și Specificații

Boxă portabilă bluetooth Tronsmart Element T6 25W

Tronsmart Element T6 este o boxă portabilă bluetooth de dimensiunea unui termos care oferă un sunet de o calitate excelentă, cu un bass surprinzător de puternic, toate la un preț de achiziție foarte mic.

Element T6 redă sunet surround la 360 de grade, are o baterie mare de 5200 mAh și un design extrem de plăcut. Boxa este disponibilă în trei variante de culoare, respectiv: negru, roșu și camuflaj. Eu am avut la dispoziție pentru review varianta de culoare roșie.

Pentru că Tronsmart nu este un brand foarte popular la noi în țară, trebuie să știi că acesta este un producător de produse electronice cu sediul în Shenzhen, China. Compania furnizează periferice pentru smartphone-uri și este specializată pe partea de încărcare rapidă și tehnologie wireless. Ambasadorul lor la marcă este fotbalistul uruguayan Luis Suárez.

Poți cumpăra sau verifica prețul și disponibilitatea boxei portabile Element T6 aici:

    

Citește și:

1. UNBOXING

Vezi în clipul de mai jos cum se prezintă cutia în care se comercializează boxa portabilă bluetooth Tronsmart Element T6 dar și ce se găsește în interiorul acesteia:
  • Tronsmart Element T6 - Boxă portabilă bluetooth
  • Cablu micro-USB (pentru încărcare)
  • Cablu audio de 3,5 mm (cablu AUX-in)
  • Manual de utilizare

2. PLUSURI ȘI MINUSURI

PLUSURI:
MINUSURI:
-design plăcut la vedere și la atingere
-realizată din materiale de calitate
-sunet bun, clar cu un bass extrem de puternic
-volum puternic care acoperă fără probleme o cameră
-reglarea volumului se face prin intermediul unei rotițe, intr-un mod simplu, intuitiv și plăcut
-raport excelent calitate/preț
-nu are încărcare rapidă
-nu este rezistentă la apă și praf
-nu este stereo
-nu are radio incorporat
-nu are slot pentru card de memorie
-nu se comercializează cu husă (dar este diponibilă pentru achiziționare separat)

3. SPECIFICAȚII

DISPOZITIV
Tronsmart Element T6
Dimensiuni, greutate și construcție
-75*75*195 mm
-546.2 g
-Design robust cu exteriorul acoperit cu o plasă moale țesută
Compatibilitate
-Compatibilă cu majoritatea dispozitivelor ce au conector jack 3.5 mm sau functie Bluetooth
Sunet
-Putere de ieşire: 12.5Wx2
-Sistem audio: 360 surround sound
Difuzoare
-x1 (unul)
Altele
-Rotiță pentru un control intuitiv și ușor al volumului
-Intrare audio (3,5 mm)
-Încărcare USB
-Trei variante de culoare: negru, roșu și camuflaj
Baterie
-Lithium 7.4V/5200mAh
-Autonomie de până la 15h (poate varia în funcție de volum și tipul de conținut audio redat)
Accesorii
-Cablu USB pentru încărcare
-Cablu audio de 3,5 mm (cablu AUX-in)

    4. DESIGN ȘI HARDWARE









    Printre altele, unul dintre capitolele la care Tronsmart Element T6 excelează, este designul reușit. S-au folosit materiale de calitate, s-a acordat atenție detaliilor iar rezultatul este unul care surprinde plăcut.

    Are un look robust, cu exteriorul acoperit cu o plasă moale țesută peste care se așterne longitudinal o inserție din plastic cauciucat de culoare neagră cu inscripția și sigla producătorului Tronsmart, ce adăpostește și cele două mufe, microUSB și AuxIn, protejate de un căpăcel de cauciuc.

    Element T6 are aspectul unei doze de suc, însă de dimensiuni mai mari, comparabile cu ale unui termos de 20cm înalțime. Unul dintre elementele care mi-au plăcut foarte mult este rotița pentru reglarea volumului ce se găsește în partea superioară a boxei. Aceasta funcționează în tandem cu un cerc luminos ce se întinde pe interiorul ei, care are culoarea albastră când este conectat la un dispozitiv bluetooth iar dacă volumul ajunge la maxim emite un roșu intermitent. Culoarea albastră poate deveni la rândul ei intermitentă dacă boxa este pornită însă nu este conectată la un dispozitiv bluetooth ori este în curs de conectare.

    Tot în partea superioară se găsesc și cele 5 butoane de cauciuc: next song, previous song, play/pause, hands-free și on/off.


    În partea inferioară se găsește un alt element cheie, difuzorul pentru bass-ul extrem de puternic pentru o boxă de aceste dimensiuni. În unele cazuri, în funcție de melodie sau de setările pentru sunet ale dispozitivului conectat prin bluetooth, bass-ul puternic face boxa să se miște dacă este așezată pe o suprafață plană și rigidă, cum ar fi o masă și pot apărea unele distorsiuni. În interior se găsesc alte două difuzoare a câte 12.5W.

    Boxa nu are radio incorporat și nici slot pentru card de memorie, dispune de două posibilități de conectare (Aux-In și Bluetooth) iar bateria incorporată se încarcă cu cablul USB inclus în pachet.

    Plasa moale țesută care acoperă cea mai mare parte a boxei pare de o foarte bună calitate, se simte extrem de plăcut și fin în mână și asigură o priză fermă, nealunecoasă.

    Aș face observația că boxa este puțin mai grea decât te-ai aștepta după ce îi vezi dimensiunile, cântărind puțin peste jumătate de kilogram, 546,2g.

    5. PERFORMANȚĂ

    Tronsmart Element T6 redă un sunet surround la 360 de grade de o bună calitate și bass foarte puternic, atât de puternic încât îți vine să te gândești că fix asta a vrut producătorul când a conceput-o: să ofere cel mai puternic bass pentru dimensiunile și prețul ei.

    Cu sunetul puternic ce poate ajunge la 25W, Elemnet T6 poate fi partenerul perfect de petrecere într-o cameră nu prea mare sau pentru alte activități recreative în aer liber. Este o combinație potrivită de sunet clar și de calitate, cu bass puternic și design plăcut.

    Boxa dispune de opțiunea hands-free, are buton dedicat pentru a răspunde unui apel și pentru a îl încheia și microfon incorporat.

    Mufa Aux-In de 3,5 mm oferă o alternativă pentru dispozitivele audio care nu dispun de tehnologia bluetooth.


    Conectarea la un telefon mobil Android sau la orice altfel de dispozitiv cu bluetooth este extrem de facilă și rapidă iar conexiunea nu se întrerupe garantat pe o rază de 10 metri.

    6. BATERIE

    Element T6 ascunde la interior o baterie cu o capacitate foarte mare de 5200 mAh, a cărei încărcare completă va permite redarea a aproximativ 10-15 ore de muzică, potrivit specificațiilor producătorului,  cu variații în funcție de volumul folosit și alți factori. Eu îl cred pe cuvânt, căci nu am avut niciodată neplăcerea de a rămâne pe neașteptate fără baterie.

    Nu dispune de încărcare rapidă și se încarcă complet în aproximativ 3-4 ore cu ajutorul unui cablu USB pe care îl găsești în cutia în care se comercializează.


    7. PREȚ ȘI CONCLUZII

    Luând în calcul prețul mic de achiziție, dimensiunile, designul plăcut, materialele de calitate folosite, sunetul bun, bass-ul puternic, bateria foarte mare, Tronsmart Element T6 este o achiziție bună, cu un raport calitate preț foarte corect, mai ales dacă produsul pe care îl vrei trebuie să aibă neapărat un bass puternic, net superior față de ceea ce oferă alte dispozitive de dimensiuni similare.

    Cumpără sau verifică prețul produsului aici:
        

    Niciun comentariu:
    Write comentarii