Încărcătorul Rapid Legendar Qualcomm al Brandului Tronsmart vine din nou în România


Încărcătorul Rapid Legendar Qualcomm al Brandului Tronsmart vine din nou în România!

În 2014-2016, a existat o marcă chineză care a dus mai departe legenda TV Box și încărcătorul rapid Qualcomm din România. Astăzi, brandul vine din nou cu cea mai nouă tehnologie patentată SoundPulseTM, care îi face produsele audio celebre în lume! Să descoperim această companie!

Despre Tronsmart
Tronsmart este un brand de tehnologie care proiectează și produce astfel de accesorii de clasă mondială. S-a extins rapid în America, Europa, Orientul Mijlociu și multe țări asiatice. Obiectivul companiei Tronsmart este acela de a vă ușura traiul oferind produse high-tech, de înaltă calitate și de înaltă performanță. Tronsmart este renumit pentru producerea continuă a produselor de tehnologie de înaltă calitate.

Sloganul Tronsmart: Încărcându-vă în viitor!
Fondatorul Tronsmart, Eric Cheng, este un pasionat de electronice care, în 2008, și-a folosit primul său salariu pentru a crea un mic laborator, unde a dezasamblat produsele tehnologice pentru a înțelege mai bine componentele interioare. Fiind localizat în Shenzhen - Silicon Valley a Asiei în materie de hardware - el a găsit componente pe piața locală și și-a alcătuit propriile sale dispozitive electronice unice. Eric a luat această pricepere dobândită a electronicelor și a folosit-o pentru a crea o gamă largă de gadgeturi rentabile. După alcătuirea unei echipe de încredere, Eric a reușit să-și aducă producția de electronice auto-făcute de producție în masă, creând astfel marca "Tronsmart" în 2013.


Tronsmart a alcătuit o echipă de profesioniști de renume mondial în cercetare și dezvoltare, astfel încât să poată crea în permanență cele mai noi și mai bune produse. Tronsmart are drept angajați peste 200 de persoane talentate, dintre care o treime sunt specialiști în inginerie. Tronsmart crede cu adevărat că "dacă oferiți clienților produse de calitate la un preț accesibil, nimic nu vă poate opri din a vă dezvolta". Tocmai acest sistem de valori este cel care alimentează dorința Tronsmart de a păstra "Încărcarea în viitor" oferind în mod continuu mai multe produse incredibile în fiecare an.


Ambasadorul mărcii
La data de 12 aprilie 2018, Tronsmart a semnat un contract cu una dintre cele mai recunoscute vedete de fotbal, Luis Suárez, în calitate de ambasador al mărcii oficiale. Suárez a fost considerat "potrivirea perfectă" pentru compania Tronsmart datorită valorilor și motivațiilor comune.


Luis Suárez, este un fotbalist faimos care joacă pe post de atacant al clubului spaniol Barcelona și al echipei naționale din Uruguay. El a câștigat 16 trofee în cariera sa și este de asemenea, considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume. Suárez a fost întotdeauna asociat cu companii care au împărtășit viziunea de a face lumea un loc mai bun. Aceleași standarde sunt împărtășite de Tronsmart, deoarece depune eforturi pentru a ușura viața oamenilor cu produsele Tronsmart. Suárez este un concurent feroce și lucrează din greu pentru a atinge succesul. Tronsmart a depus, de asemenea, ani de muncă grea în fabricarea produselor pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă pentru clienți. În ceea ce privește prezentarea liniei de produse de înaltă performanță a companiei Tronsmart, Suárez este omul perfect pentru această sarcină.



Pe 2 mai, produsele Tronsmart și ambasadorul mărcii, Luis Suarez, au fost reprezentate la Times Square din New York.

Linia de produse
După ani de dezvoltare, Tronsmart are cinci linii principale de produse, printre care: Power, Audio, Accesorii pentru jocuri, Smart Home și Cablu & Hub. Toate acestea sunt echipate cu cele mai noi tehnologii și performanțe remarcabile pentru a spori experiența utilizatorilor.

Încărcare
Linia de produse Power (Încărcare) se concentrează pe producerea de gadgeturi care vă permit să vă petreceți mai mult timp întreprinzând alte activități și mai puțin timp încărcând. Întreaga linie de produse include baterii portabile și încărcătoarele de perete Tronsmart cu cele mai recente tehnologii de livrare a energiei și tehnologia de Încărcare Rapidă Qualcomm, încărcătoare fără fir, încărcătoare de mașină și adaptoare de călătorie. Tronsmart este dedicat livrării de produse cu viteze rapide de încărcare pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri.


Audio

Linia de produse Audio Tronsmart este alimentată de tehnologia SoundPulse ™, care poate furniza o ieșire maximă de 40 W, ceea ce face ca basul să fie mai profund, iar vocile mai distincte. Întreaga gamă de produse include seria Element, difuzoare Bluetooth cu bass superior și seria Encore, căști Bluetooth care oferă cea mai confortabilă experiență de ascultare creată vreodată.


Cable & Hub
Linia de produse Tronsmart Cablu & Hub se concentrează pe furnizarea de cabluri de încărcare extrem de durabile și hub-uri cu viteze ridicate de transmisie. Acestea includ cabluri de conectare certificate MFi, Micro USB, USB-C, cabluri audio și adaptoare.


Accesorii pentru jocuri
Întreaga linie de produse de Accesorii de Jocuri Tronsmart funcționează împreună cu software-ul Tronsmart Radiant. Acest software conectează toate produsele dvs. compatibile și le afișează într-o singură interfață; această interfață ușor de utilizat oferă un "control inteligent" cu posibilități nelimitate. Produsele Tronsmart sunt dedicate îmbunătățirii experienței dvs. de jocuri. Această linie include tastaturi mecanice, căști pentru jocuri, mouse-uri, ventilatoare RGB de răcire și gamepad-uri.


Smart Home
Linia de produse Smart Home este dedicată creării unei experiențe futuriste casnice prin automatizarea aparatelor de uz casnic. Tronsmart își propune să vă reinventeze casa cu produsele Smart Home. Această linie include iluminări, prize, întrerupătoare, termostate și aspiratoare-robot inteligente.


Poți găsi mai multe informații pe site-ul Tronsmart.

Niciun comentariu:
Write comentarii