Nokia X6 va fi disponibil la nivel global sub denumirea de Nokia 6.1 Plus

Nokia X6 va fi disponibil la nivel global sub denumirea de Nokia 6.1 Plus

HMD Global, compania care deține drepturile asupra brand-ului Nokia pe scena telefoanelor mobile, a anunțat disponibilitatea modelului Nokia 6.1 Plus pe piața globală, acesta fiind de fapt același telefon ca Nokia X6, denumire sub care a fost anunțat deja pentru China.

Nokia 6.1 Plus se va comercializa cu un harware identic cu Nokia X6, unicele diferențe fiind reprezentate de software și de faptul că va avea doar o singură configurație de memorie, respectiv 4GB RAM/ 64GB stocare.

Sistemul de operare va fi Android 8.1 Oreo și face parte din programul Android One, totul la un preț de aproximativ 290 USD, cu vânzări ce vor începe de pe data de 24 iulie.


Specific clasei din care face parte, Nokia 6.1 Plus oferă un ecran IPS LCD de 5.8 inch cu un raport screen-to-body de 81.5%, datorat bretonului din partea superioară. Camera principală este una de tip dual cu un senzor de 16MP și unul de 5MP. Camera foto secundară oferă și ea o rezoluție de 16MP.

Bateria are o capacitate de 3060 mAh și dispune de încărcare rapidă Quick Charge 3.0. Scanner-ul pentru amprente este poziționat pe partea din spate a telefonului sub camera foto principală.





Niciun comentariu:
Write comentarii