Vodafone va folosi reţeaua de fibră optică a Telekom România pentru a oferi internet fix şi TV

Vodafone va folosi reţeaua de fibră optică a Telekom România pentru a oferi internet fix şi TV

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume. După ce luna trecută filiala din țara noastră a achiziționat activele europene ale Liberty Global (inclusiv UPC România), astăzi a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia va putea furniza servicii de internet fix şi TV în zonele urbane, folosind reţeaua de fibră optică a Telekom Romania.

Potrivit comunicatului publicat de Vodafone Romania, acordul va permite Telekom să își exploateze mai bine infrastructura fixă.

„Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale, și anume extinderea către gospodării și familii. În plus față de oferta comercială existentă, clienții noștri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune, însoțite de aceeași calitate a serviciilor de care se bucură deja în relația cu noi”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.


Cele două companii vor continua să concureze independent pe piață, fiecare dintre ele urmându-și propriul plan de dezvoltare, în concordanță cu strategiile comerciale și de business autonome.

Pe segmentul de clienţi persoane fizice, Vodafone România oferă servicii de voce şi date mobile, precum şi serviciul de streaming video şi de muzică 4GTV+.

Niciun comentariu:
Write comentarii