ASUS a prezentat ROG Phone, un smartphone Android de gaming cu cele mai bune specificații existente

ASUS a prezentat ROG Phone, un smartphone Android de gaming cu specificații incredibile

Smartphone-urile de gaming pot deveni un produs de nișă iar acum este a doua oară când ne întâlnim cu unul, după Razer Phone. Asus vorbea despre un astfel de produs acum ceva vreme și astăzi a prezentat oficial ROG Phone, un telefon Android pentru gaming, cu specificații impresionante și nemaiîntâlnite pe un astfel de device, cel mai avansat produs de acest gen al companiei din Taiwan.

Asus ROG Phone ar putea fi cel mai performant smartphone de pe piaţă. La prima vedere specificațiile nu par a fi tocmai neîntâlnite și la alte dispozitive, dar la o privire mai atentă dispozitivul se detașează clar de concurență.

Chipset-ul Snapdragon 845 lucrează la o frecvenţă de 2,96 GHz, faţă de 2,8 GHz pe alte modele, acest lucru fiind posibil datorită unui sistem de răcire „3D vapor chamber”, care disipă căldura mai bine spre exteriorul telefonului. Memoria RAM este de 8GB iar ecranul are o diagonală de 6 inch cu un aspect de 18:9, rezoluţie Full HD+, tehnologie AMOLED și o frecvență superioară de refresh de 90Hz.

ROG Phone integrează senzori ultrasonici în rama metalică, ce poate prelua comenzi atunci când este atinsă sau strânsă în mână. Astfel, când telefonul este în modul landscape, colţurile de sus devin butoane fizice, iar în modul portret, strângerea telefonului poate fi configurată să ofere acces la diverse scurtături.


Telefonul dispune de trei port-uri USB Type-C. Unul este poziţionat în partea de jos pentru alimentare, în timp ce celelalte două sunt „unite” într-o mufă proprietară, care asigură compatibilitate cu o serie de accesorii dedicate, cum ar fi cooler-ul AeroActive, care se ataşează de spatele din sticlă al telefonului pentru a asigura o răcire mai bună. Un alt accesoriu ciudat este TwinView, un dock portabil care adaugă încă un ecran secundar. Mobile Desktop Dock este un alt accesoriu ce facilitează ataşarea de monitoare şi periferice la telefon.

Asus ROG Phone specificaţii complete:

  • display AMOLED HDR de 6 inch cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli, aspect 18:9, rată de refresh 90Hz, luminozitate de până la 550 nits, timp de răspuns de 1ms, contrast ratio 10.000:1 şi protecţie cu sticlă curbată Corning Gorilla Glass 6
  • dual-sim, 4G, Wi-Fi 802.11 ad la 60 Ghz cu 2×2 MIMO şi Wi-Fi Direct, dual-band, hotspot, bluetooth 5.0, USB type-C, USB, A-GPS, GLONASS și BDS, fără jack de 3.5 mm, difuzoare stereo frontale, Hi-Res audio, radio FM; butoane fizice dedicate gamingului, rezistenţă la apă
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 octa-core, Adreno 630 GPU, 8 GB RAM și 128 / 512 GB spațiu de stocare
  • cameră foto principală duală cu 2 x 12 MP și deschidere f/1.8, senzor Sony IMX363, dimensiune a pixelului de 1.4 microni, PDAF, OIS pe 4 axe, dual-LED flash, detectare scenă AI, filmează la 2160p cu 30 fps, cameră frontală de 8 MP cu deschidere f/2.0, filmează la 1080p şi unghi de vizualizare de 84 grade
  • baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă
  • Android 8.1 Oreo cu interfaţa ROG Gaming X
Nu s-au furnizat încă detalii despre prețul acestui telefon și se cunoaște doar că nu va fi disponibil mai devreme de luna august 2018.




Niciun comentariu:
Write comentarii