Sony Xperia XZ2 este un telefon bine construit și rezistă cu brio testelor de rezistență - Video

Sony Xperia XZ2 este un telefon bine construit și rezistă cu brio testelor de rezistență - Video

La scurt timp de la lansarea oficială, Sony Xperia XZ2 ajunge pe mâna lui Zack de la canalul YouTube JerryRigEverything care îi aplică procedeul propriu de tortură prin zgâriere, ardere cu flacăra de la brichetă și îndoire.

Telefonul construit din sticlă Gorilla Glass 5 pe ambele părți și cu ramă metalică de jur-împrejur se comportă foarte bine în teste și devine demn de o notă foarte bună atunci când se pune problema rezistenței sale.

La testul de zgâriere a ecranului nu sunt surprize și primele urme de zgârieturi apar la nivelul 6 de duritate, comportament specific sticlei Gorilla Glass 5. Sticla de pe spate este la fel de rezistentă și nici aici nu apar probleme. Rama este metalică pe fiecare latură iar butoanele de asemenea.


Ecranul IPS LCD rezistă cam 13 secunde până să se înnegrească sub acțiunea directă a unei flăcări, dar apoi se regenerează complet.

La testul de îndoire, cele două planșe de sticlă dură fixate pe rama metalică creează un ansamblu dur și rezistent, care nu se îndoaie absolut deloc și, în consecință, nu suferă niciun fel de avarie.

Urmărește întregul clip mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii