LG G6 primește în sfârșit actualizarea la Android Oreo 8.0 și în Europa

LG G6 primește în sfârșit actualizarea la Android Oreo 8.0 și în Europa

Lansat cu un an și câteva luni în urmă, LG G6 vine la rând pentru a primi tratamentul cu ultima versiune a sistemului de operare Android, lansată deja de Google din august anul trecut.

Distribuirea actualizării la Android Oreo 8.0 pentru LG G6 a început acum și în Europa cu Portugalia și Letonia, dar treptat va fi disponibilă și în alte țări, urmând a continua pentru o vreme, până va ajunge pe toate dispozitivele.

Actualizarea a fost inițial lansată la sfărșitul lunii trecute pentru Coreea de Sud, patria mamă a producătorului LG, iar apoi a fost lansată pentru operatorul Verizon din SUA. Pentru că totul a decurs fără probleme se pare că Europa este la rând.


În afara noutăților care țin strict de noua versiune Android nu avem încă un changelog oficial pentru a vedea ce alte eventuale noi funcții, opțiuni și îmbunătățiri au fost incluse.

Dacă nu esti dispus să aștepți până vei primi automat notificarea pentru a instala actualizarea, poți verifica disponibilitatea ei și manual în setările telefonului. Ea va fi livrată gradual pe țări și nu dintr-o dată pentru toți utilizatorii.


Niciun comentariu:
Write comentarii