Samsung Galaxy Note9 va avea ecranul și bateria mai mari decât Note8 - 6.4 inch și 4000 mAh

Samsung Galaxy Note9 va avea ecranul și bateria mai mari decât Note8 - 6.4 inch și 4000 mAh

Cu aproximativ o săptămână în urmă vorbeam despre faptul că este posibil ca următorul flagship din seria Galaxy Note să fie lansat mai devreme decât am fost obișnuiți în trecut de Samsung.

Samsung Galaxy Note8 a fost lansat în septembrie 2017, iar despre Galaxy Note9 se zvonește că ar putea fi disponibil de prin lunile iulie-august, pentru a preîntâmpina lansarea noilor iPhone-uri din septembrie și pentru a susține profitul companiei. Previziunile curente arată că cele două Galaxy S9 nu ar putea ține ritmul vânzărilor ca cele două Galaxy S8 de anul trecut.


În ultimile zile au apărut noi zvonuri despre mult așteptatul Galaxy Note9, potrivit cărora acesta va avea o baterie cu o capacitate mai mare, de până la 4000mAh, dar și un ecran mai mare de 6.4 inch. În cazul Note 8 vorbim despre o baterie de 3300mAh și un ecran de 6.3 inch.


Bateria de pe Note8 era chiar mai mică decât cea de pe Galaxy S8 Plus (din cauza S-Pen-ului), iar o capacitate mai mare de înmagazinare a energiei pe următorul Note este de dorit. În ceea ce privește dimensiunea ecranului, acesta poate fi ușor mai mare până la 6.4  inch, dar cu același raport de aspect. Este o mică schimbare, dar va lărgi decalajul dintre Galaxy S9 Plus și Note9.


Niciun comentariu:
Write comentarii