Până la sfârșitul anului YouTube Remix va înlocui Google Play Music

Până la sfârșitul anului YouTube Remix va înlocui Google Play Music

Prin decembrie 2017 se discuta despre intenția Google de a livra o aplicație asemănătoare cu Spotify, care să ofere o experiență completă împătimiților de muzică, un produs care să se numească YouTube Remix și care să aibă posibilități de a recomanda muzică în funcție de preferințele utilizatorului dar să poată reda și clipuri.

YouTube Remix se va baza foarte mult pe recomandări în funcție de preferințele utilizatorului, de istoricul în aplicație, de momentul zilei, de locația în care te afli și altele asemănătoare, dar va permite și elaborarea de playlist-uri inteligente.

În consecință, pentru că Google Play Music oferă astfel de opțiuni încă de la sfârșitul anului 2016, este posibil să fie înlocuit de YouTube Remix.


Prin decembrie 2017 se spunea că asta se va întâmpla la începutul anului 2018 dar acest lucru nu sa întâmplat încă. Lyor Cohen, șeful YouTube, a recunoscut recent că au întârziat lansarea, dar a spus că motivul întârzierii constă în faptul că "fac o investiție enormă pentru a lansa un produs de care vom fi mândri".


Cohen a confirmat, de asemenea, câteva detalii legate de YouTube Remix, spunând că serviciul va oferi "tot ce e mai bun din serverul contextual al Google Play Music" și "tot ce e mai bun din vastele colecții de materiale video" ale YouTube.


Cel mai probabil, Google Play Music nu va dispărea dintr-o dată ci va exista o perioadă lungă de tranziție și de notificări cu privire la migrare, spre sfârșitul acestui an. Este posibil chiar ca și playlist-urile să fie automat transferate de la un serviciu la celălalt.

Niciun comentariu:
Write comentarii