O imagine cu panoul de sticlă pentru ecranul viitorului LG G7 reconfirmă o parte dintre zvonurile existente

O imagine cu panoul de sticlă pentru ecranul viitorului LG G7 reconfirmă o parte dintre zvonuri

Așteptat pentru a fi prezentat oficial prin lunile aprilie-mai, LG G7 se va lansa cu o sarcină grea pe umeri, aceea de a resuscita vânzările proaste de dispozitive mobile din ultimii ani ale companiei sud-coreene dar și de a readuce în lumină acest brand, cu un cuvânt greu de spus cândva pe piața telefoanelor cu sistem de operare Android.

Zvonurile de până acum indicau că LG G7 se va alinia controversatului trend stârnit de iPhone X, cu acea inserție de tip breton din partea superioară a ecranului, iar imaginea de astăzi reconfirmă acest lucru. Se poate observa că decupajul în cauză este foarte îngust și va găzdui o serie de senzori, camera frontală și difuzorul pentru convorbiri.


De asemenea, LG G7 va avea muchiile laterale ale ecranului foarte înguste, iar cea inferioară va fi mai groasă însă totuși pare mai subțire decât în cazul unor modele ca Galaxy S9. Vorbind despre ecran, se pare că telefonul se va comercializa cu două versiuni de display, una mai scumpă cu tehnologie OLED și una mai ieftină cu tehnologie IPS LCD.

Telefonul va avea un corp din sticlă şi metal iar ecranul va avea un aspect de 19:9. Pe partea din spate se va găsi o cameră duală cu senzorii aliniați vertical iar sub ei un scanner pentru amprente. Tot ansablul va fi pus în mișcare de un chipset Qualcomm Snapdragon 845 și 4 sau 6GB memorie RAM și o baterie de minim 3000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă și probabil încărcare wireless.



Niciun comentariu:
Write comentarii