Galaxy S8, S8+ și Note8 primesc o nouă actualizare software pentru îmbunătățirea securității și stabilității, după ce au fost de curând actualizate la Android Oreo 8.0

Galaxy S8, S8+ și Note8 primesc o nouă actualizare software pentru îmbunătățirea securității și stabilității, după ce au fost de curând actualizate la Android Oreo 8.0

Pare că Samsung s-a pus serios pe treabă pentru a actualiza și stabiliza cele trei flagship-uri lansate anul trecut - Galaxy S8, S8+ și Note8. La aproape jumătate de an de la lansarea ultimei versiuni Android (-Android Oreo 8.0-), compania sud-coreeană a finalizat de curând actualizarea celor 3 dispozitive cu ultima versiune a sistemului de operare, iar acum livrează una nouă.

Actualizarea este una incrementală și vine prin intermediul unui fișier OTA cu o dimensiune de aproximativ 600MB, ce va instala pe dispozitivele în cauză următoarele versiuni software:
  • G950FXXU1CRD7 pentru S8
  • G955FXXU1CRD7 pentru S8+
  • N950FXXS3CRD2 pentru Note8
Elementele de noutate sunt includerea corecției de securitate Google pentru luna aprilie, îmbunătățirea stabilității și remedierea erorilor, funcționalități noi sau funcții avansate dar și alte îmbunătățiri ale performanței, îmbunătățirea stabilității pentru camera foto, Bluetooth și Wi-Fi.



În consecință, orice probleme de fiabilitate cu oricare dintre cele 3 dispozitive, ar trebui rezolvate de instalarea acestei actualizări. Ca întotdeauna, este probabilă o livrare progresivă a fișierului de actualizare, deci ar putea dura câteva zile pentru ca acesta să ajungă la toate telefoanele.

Pentru a descărca actualizarea, mergi în Setări>Actualizare software>Descărcare manuală a actualizărilor, sau poți aștepta până când telefonul te notifică singur despre disponibilitatea ei, dar acest lucru poate dura câteva zile.

Galaxy Note8 - Galaxy S8+

Niciun comentariu:
Write comentarii