Xiaomi Mi Mix 2s va avea camera selfie încorporată într-o mică inserție în ecran, în colțul dreapta-sus

Xiaomi Mi Mix 2s va avea camera selfie încorporată într-o mică inserție în ecran, în colțul dreapta-sus

Seria Mi Mix de la Xiaomi continuă să bată recorduri în privința raportului screen-to-body pe care îl oferă, raport foarte apropiat de maximul posibil. Ne referim aici la panoul frontal al dispozitivelor, care este în întregime reprezentat de ecranul care aproape că nu mai are margini de jur-împrejur.

Xiaomi Mi Mix 2s, telefonul Android pe care chinezii îl vor prezenta oficial pe 27 martie, zi în care vor fi prezentate și Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro, va avea o cameră selfie încorporată într-o foarte mică inserție din colțul dreapta-sus al ecranului, pentru a permite o ramă extrem de îngustă de jur-împrejurul afișajului.

Până acum știam despre asta din fotografii de proveniență neconfirmată și care ridicau diverse semne de întrebare, însă astăzi camera din colț este reconfirmată de un scurt clip video care prezintă ecranul aprins al telefonului și pe care îl poți vedea mai jos.


Din păcate, nu vedem și partea de jos a ecranului în acest videoclip și nu ne putem da seama dacă și rama inferioară, mai groasă în cazul primelor două modele din seria Mi Mix, va dispărea.

La generațiile anterioare Mi Mix camera selfie era amplasată în rama de sub ecran, dar acum va ocupa o porțiune și mai mică din suprafața panoului frontal pentru un raport screen to body mai generos. Realizarea unui selfie va deveni în același timp mai confortabilă, prin poziționarea camerei în partea de sus. În privința specificațiilor tehnice se zvonește că Xiaomi Mi Mix 2s va avea un procesor Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM și cameră foto principală duală.

Niciun comentariu:
Write comentarii