Samsung Galaxy S9 nu scapă de testul de durabilitate al lui Zack de la JerryRigEverything. Crezi că rezistă? Vezi clipul aici

Samsung Galaxy S9 nu scapă de testul de durabilitate al lui Zack de la JerryRigEverything

N-a fost nevoie de prea mult timp până când Zack, de la cunoscutul canal YouTube JerryRigEverything, să intre în posesia unui Samsung Galaxy S9 pe care să-l tortureze în stilul propriu, așa cum ne-a obișnuit.

Lansat în urmă cu aproximativ 15 zile într-un eveniment special de presă organizat la Barcelona premergător începerii Mobil World Congress 2018, Galaxy S9 primește tratamentul special de zgâriere, ardere cu flacăra și îndoire.

Cu o ramă din aluminiu mai dur și mai rezistent la zgârieturi și cu o sticlă mai groasă față de generația anterioară, noul telefon Android face față cu brio tuturor testelor.


Sticla Corning Gorilla Glass care protejează ecranul rezistă conform așteptărilor și nu va putea fi zgăriată de obiectele metalice din buzunar ca monedele şi cheile. Rama din aluminiu se dovedește și ea suficient de rezistentă, iar scanner-ul pentru amprente a continuat să funcționeze chiar și după ce a fost zgâriat complet. La testul cu bricheta, ecranul Super AMOLED a rezistat 12 secunde sub flacără, apoi şi-a revenit, dar a rămas o mică urmă albă. La testul de forță Zack nu a reușit să îndoaie telefonul sau să îl deterioreze în vreun fel.

Vezi întregul clip video mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii