Razer Phone, telefonul optimizat pentru gaming, trece de la Android Nougat 7.1.1 direct la Android Oreo 8.1


Încercarea producătorului de dispozitive dedicate gaming-ului - Razer - de a pătrunde pe piaţa aglomerată Android s-a materializat în lansarea din toamna anului trecut a primului lor telefon mobil - Razer Phone.

Razer Phone livrează un hardware foarte puternic, difuzoare stereo frontale cu sunet Dolby Atmos, fiecare cu un amplificator propriu cu certificare THX, şi un display unic pe piaţă. Ecranul este unul de tip LCD de 5.7 inch QHD IGZO cu o gamă largă de culori și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, de două ori mai mult decât întâlnim în mod obișnuit pe orice alt dispozitiv mobil. Acest lucru se numește UltraMotion și a fost dezvoltat în colaborare cu Qualcomm, iar durata de viață a bateriei nu este afectată.

Lansat cu sistem de operare Android 7.1.1 Nougat, Razer Phone nu va face tranziția așteptată la Android 8.0 Oreo, ci va trece direct la cel mai nou sistem de operare Google, Android 8.1.


Anunțul a fost făcut pe Twitter iar actualizarea nu va trebui așteptată foarte mult pentru că update-ul va fi disponibil pentru mijlocul lunii aprilie, cei mai nerăbdători putând instala chiar acum o versiune developer preview pentru teste, din link-ul sursă.


Diferențele dintre Android Oreo 8.0 și 8.1 sunt minore însă, în timp ce mulți producători încă se zbat să livreze pentru dispozitivele lor Android 8.0, Razer va face figură frumoasă dacă își va actualiza telefonul direct cu Android 8.1 în luna aprilie.

Niciun comentariu:
Write comentarii