Primul telefon Android cu 512GB memorie de stocare, un scanner pentru amprente implementat în ecran și unul pe spate - Huawei Porsche Design Mate RS

Primul telefon Android cu 512GB memorie de stocare, un scanner pentru amprente implementat în ecran și unul pe spate și preț pe măsură - Huawei Porsche Design Mate RS

Huawei Porsche Design este în continuare un reper în materie de telefoane Android exclusiviste iar recentul Huawei Porsche Design Mate RS, anunțat astăzi odată cu Huawei P20 și P20 Pro, este cel mai bun și mai avansat dispozitiv al companiei, în realitate un P20 Pro mult îmbunătățit.

Ecranul Amoled are rezoluție QHD și o diagonală de 6 inch, iar spre deosebire de modelele din gama P20, nu are acea inserție de tip breton în partea superioară. Asta îl scapă de orice asemănare cu iPhone X, dar, prin prisma marginilor curbate și colțurilor rotunjite, seamănă mai mult cu Samsung Galaxy Note8. Ecranul este cel care incorporează unul dintre cei doi senzori de amprentă (unul sub display şi altul pe spate).

Huawei Porsche Design Mate RS dispune de încărcare wireless, caracteristică care lipseşte pe modelele din seria P20. În rest, specificațiile tehnice sunt identice cu cele ale modelului P20 Pro.

Mate RS împrumuta camera triplă a lui P20 Pro de 40MP + 8MP + 20MP, la pachet cu toate caracteristicile acesteia: zoom hibrid 5x și optic 3x, video super slow motion la 960fps, caracteristici AI și restul. Singura diferență este amplasarea centrală a celor trei senzori, pe partea din spate a carcasei.


Dispune de un chipset Kirin 970, care este asociat cu 6GB de memorie RAM. Memoria de stocare vine în două versiuni, 256GB și, în premieră, 512GB.

Alte caracteristici păstrate de la Huawei P20 Pro sunt bateria de 4.000 mAh cu SuperCharge, difuzoare stereo și altele.

Corpul telefonului în stil Porsche Design este construit din metal și sticlă și vine în opțiunea de culoare tradițională negru, dar și roșie, care, din păcate, este disponibilă exclusiv pentru China.

Versiunea de top, cu 512GB stocare, costă 2.095 de euro, iar cea mai ieftină, cu stocare internă de 256GB, costă 1.695 de euro, aproape dublu față de prețul P20 Pro. Mate RS va fi disponibil începând cu data de 12 aprilie.


Niciun comentariu:
Write comentarii