Pentru că Galaxy S9 se vinde prost, Samsung Galaxy Note9 s-ar putea lansa mai devreme anul acesta

Pentru că Galaxy S9 se vinde prost, Samsung Galaxy Note9 s-ar putea lansa mai devreme anul acesta

Se pare că seria Galaxy S9 nu are tocmai succesul și vânzările bune pe care compania sud-coreeană miza, iar acesta poate fi un motiv mai mult decât întemeiat pentru o mișcare de contracarare a unor eventuale efecte negative în vistieria Samsung.

În aceste condiții Samsung Galaxy Note9, următorul flagship al coreenilor pentru 2018, ar putea fi lansat mai devreme prin lunile iulie sau august, înaintea noilor iPhone-uri ce se vor lansa în septembrie, pentru a nu intra în competiție directă imediată.


Un bun indiciu pentru schimbarea datei de lansare este decizia luată de Samsung Display de a devansa data începerii producţiei de ecrane AMOLED destinate modelului Galaxy Note9 pentru luna aprilie şi nu pentru luna iunie, cum era planificat iniţial. Scopul unei astfel de măsuri ar putea fi considerat, în același timp, doar unul preventiv, de asigurare a unor stocuri suficiente de telefoane Galaxy Note9 la momentul lansării.

Potrivit dezvăluirilor apărute în publicaţia sud-coreeană The Investor, Galaxy Note9 va avea o diagonală a ecranului de 6.38 inch, mai mare față de 6.32 inch în cazul Galaxy Note8.

Chiar dacă ar fi lansat mai devreme, Galaxy Note9 nu va rămâne fără competiţie pentru că la scurt timp Apple îi pregătește un rival pe măsură, un nou model iPhone cu ecran OLED de 6.45 inch.

Niciun comentariu:
Write comentarii