Ofertă Orange PrePay cu zeci de GB bonus la internet şi zile de comunicare nelimitată


Primăvara vine la Orange cu oferte de nerefuzat și toţi utilizatorii de cartele PrePay pot primi în perioada 15 martie – 30 aprilie zeci de GB bonus pentru internet şi zile de comunicare nelimitată.

Oferta avantajoasă cu care liderul operatorilor local ne întâmpină la începutul anotimpului verde oferă avantaje consistente atât la activarea opţiunilor PrePay cât şi la consumul din creditul cu care ai încărcat.

Astfel, în perioada 15 martie – 30 aprilie, utilizatorii sunt recompensaţi cu 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro credit consumat şi zile de comunicare nelimitată. Bonusul de internet primit în perioada ofertei poate fi consumat timp de 90 de zile de la activare iar zilele de comunicare nelimitată pot fi folosite în primele zile ale opţiunii active.


Clienţii care reîncarcă cu o opţiune PrePay folosind aplicaţia My Orange se bucură de trafic de internet, convorbiri şi SMS-uri nelimitate, aceştia beneficiind de până la 10 zile de internet nelimitat pentru opţiunile activate în perioada campaniei.

Indiferent de opţiunea aleasă, clienţii Orange se vor bucura oricum de cea mai bună acoperire, de internet de mare viteză 4G şi servicii adaptate nevoilor proprii.

Mai multe informaţii despre oferta Orange PrePay pot fi găsite pe www.orange.ro/prepay.

Niciun comentariu:
Write comentarii