Magazinul Play își prelungește termenul politicii de retur la 14 zile de la achiziția unui joc sau aplicații

Magazinul Play își prelungește termenul politicii de retur la 14 zile de la achiziția unui joc sau aplicații

Google a făcut modificări în ceea ce privește politica de retur a produselor digitale pe care le vinde în Magazinul Play, actualizând-o în cocordanță cu politica europeană și cu nevoile utilizatorilor Android.

În acest sens, de acum va fi posibil ca pe tot teritoriul SEE (Spațiului Economic European) orice produs digital achiziționat din Magazinul Play, fie el joc, aplicație, etc., să poată fi restituite într-un termen de 14 zile și nu în termen de 2 ore, ca până acum.

Cele 2 ore puteau fi prelungite până la maximum 48 de ore după achiziţia unei aplicaţii, însă procesul se complica, fiind necesară contactarea reprezentanților Google. Pentru cererile de returnare care veneau la mai mult de două zile de la cumpărare, Google îndrepta clienţii către dezvoltatorul aplicaţiei, situaţie în care nu putea nimeni să garanteze că returul va fi acceptat și banii rambursați.


Noul regulament oferă utilizatorilor Android două săptămâni pentru a putea returna orice tip de conţinut cumpărat din Magazinul Play.

Magazinul Play abundă în aplicații care sunt cu zecile pentru același scop iar utilizatorii o aleg cu greu pe cea mai potrivită nevoilor lor. Tocmai acesta este un alt motiv pentru care noul termen de retur este benefic. Acum poți testa toate aceste aplicații și poți rămâne cu cea mai bună pentru tine, după ce le-ai testat și le-ai returnat pe restul.

Vezi în capturile de ecran de mai jos cum poți returna o achiziție din Magazinul Play.


Consultă link-ul sursă pentru a citi toate detaliile despre actualizarea politicii Google în acest domeniu.

Niciun comentariu:
Write comentarii