Începând de astăzi Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical, este disponibil și în România

Începând de astăzi Spotify este disponibil și în România

Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, cu peste 35 de milioane de melodii din repertoriul românesc şi internațional este disponibil de astăzi și în România. Spotify, oferă o experiență muzicală complet unică, ce poate fi personalizată în detaliu în funcție de preferințele fiecărui utilizator cu opțiuni revoluționare de căutare și personalizare proprii.

Serviciul va fi disponibil într-o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune pro, pe bază de abonament lunar de 4.99 euro lunar. Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecție muzicală, dar și de a distribui conținutul preferat către prieteni.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată în cel mai simplu mod, dar și să descopere noi piese și artiști, în baza preferințelor și a modului în care obișnuiesc să asculte muzică. Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază.


Căutarea personalizată ce include opțiuni precum Daily Mix, Release Radar şi Discover Weekly aduc muzica preferată mai aproape ca niciodată.

Spotify se mai laudă cu 159 de millioane de utilizatori activi, peste 71 de millioane de utilizatori plătitori, peste 30.000 de melodii adăugate în fiecare zi, peste 2 miliarde de playlist-uri disponibile, cu 2 milioane de playlist-uri nou create în fiecare zi, peste 8 miliarde de Euro plătiţi către deţinătorii drepturilor de autor, de la lansarea serviciului în octombrie 2008 și prezenţă în 62 de pieţe.

Spotify Premium oferă o perioadă de test gratuită de 30 de zile disponibilă atunci când te abonezi folosind un card bancar.

Aplicația pentru Android poate fi descărcată din Magazinul Play, aici:

Niciun comentariu:
Write comentarii