Una dintre primele randări credibile cu Sony Xperia XZ2 dar și specificațiile apar înainte de lansarea de luni

Una dintre primele randări credibile cu Sony Xperia XZ2 dar și specificațiile apar înainte de lansarea de luni

Spre deosebire de alți producători de dispozitive Android, care abia reușesc să păstreze o urmă de mister în legătură cu viitoarele lansări, Sony își păstrează bine secretele. Prima randare credibilă cu Sony Xperia XZ2 apare cu doar două zile înainte de prezentarea oficială a dispozitivului, odată cu câteva dintre cele mai importante specificații.

Se pare că acesta va fi momentul în care Sony va face pasul într-o altă direcție, spre direcția în care merg majoritatea producătorilor, și va adapta gama Xperia la tendințele actuale, renunțând la designul robust și cu unghiuri drepte care nu i-a adus succesul, în favoarea unuia cu colțuri rotunjite, cu ecran de 18: 9 și margini înguste în jurul lui.

Adaptarea va fi valabilă atât pentru Sony Xperia XZ2, cât și pentru omologul mai mare XZ2 Compact. Ambele telefoane vor fi printre primele dispozitive Android ce vor fi echipate cu noul și puternicul chipset Snapdragon 845 și vor primi îmbunătățiri serioase la capitolul foto-video. Camera foto va avea o deschidere f / 2,0 și va fi capabilă de captură video super-lentă la 960fps cu rezoluție 1080p.


Cel mai probabil scannerul pentru amprente va fi poziționat pe spatele carcasei iar mufa jack de 3.5mm va fi eliminată. Bateriile ce vor alimenta cu energie cele două telefoane vor avea capacități de 2.870mAh, respectiv 3.180mAh.

Diferențele principale între cele două dispozitive vor fi că cel mare va avea încărcare wireless și difuzoare stereo, care îi vor lipsi celui mic. De asemenea, XZ2 Compact va avea un finisaj lucios pe spate, față de unul mat pe XZ2.

Niciun comentariu:
Write comentarii