Sygic anunță funcția Driving Assistant pentru vehiculele Ford care acceptă Sync 3

Sygic anunță funcția Driving Assistant pentru vehiculele Ford care acceptă Sync 3

În pofida succesului de care se bucură aplicațiile ca Google Maps sau Waze, chair dacă este mai puțin populară, Sygic se laudă cu aplicația de navigație cea mai avansată pentru Android și iOS, precum și cu peste 200 de milioane de utilizatori în 115 țări din întreaga lume.

Asăzi, în cadrul MWC 2018 Barcelona, Sygic a dezvăluit noua funcție Driving Assistant pentru vehiculele Ford. Driving Assistant este o funcție de copilot interactivă, controlată prin voce, care permite șoferilor să pună întrebări privind refugii, restaurante, hoteluri din apropiere și chiar și despre blocaje de pe traseu - toate acestea în timp ce își țin mâinile pe volan și ochii pe șosea.

Citește și:

Aplicația pentru Sygic Car Navigation cu conectivitate la sistemul infotainment al mașinii este optimizată să funcționeze fără probleme cu touchscreenul pentru vehicul Sync 3 AppLink de la Ford prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL) al gigantului producător auto. Aplicația oferă deja utilizatorilor acces la instrumente de cartografiere GPS, date de trafic în timp real, sfaturi privind parcările și informații în timp real privind prețurile la combustibil.


Acum, noua funcție Driving Assistant aduce și mai multă siguranță și confort. Șoferii pur și simplu ating un buton de pe volan și utilizează comenzi vocale precum „Găsește un hotel”, „Găsește o benzinărie”, „Găsește un restaurant”, sau „Cum este traficul în față?” Aplicația răspunde într-una dintre cele 24 de limbi selectabile, listând verbal toate rezultatele relevante. Dacă șoferul solicită ca Driving Assistant să schimbe traseul sau să îi ofere indicații către o nouă destinație, aplicația furnizează indicații în mod verbal. 

Deși condusul neatent continuă să fie o problemă peste tot în lume, studiile indică faptul că lumea evită în continuare să își schimbe obiceiurile. În 2015, incidentele de condus neatent au rezultat în 3.477 de decese în SUA, iar un sondaj recent arată că mai mult de jumătate din respondenți încă utilizează aplicații, scriu mesaje text și se uită la date de navigație GPS în timp ce conduc.

Niciun comentariu:
Write comentarii