S-a dat startul ultimei etape de înscrieri la concursul internațional de aplicații pentru telefoane mobile MobilPRO 2018 București


Ce ar fi un smartphone fără aplicații? Probabil nu ar mai fi la fel de smart, iar dacă aplicațiile îl fac deștept, ele sunt la rândul lor dezvoltate de oameni, de cele mai multe ori tineri cu minți creative, idei multe și competențe în domeniu.

Liga Studenților Electroniști, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Universitatea Politehnica București organizează din nou evenimentul concurs de dezvoltare de aplicații pentru telefoane mobile, MobilPRO -Inovare și Mobilitate București 2018, care a ajuns la cea de-a cincea ediție.



Ediția a 5-a MobilPRO 2018 se va desfășura în perioada 17-18 Martie 2018, la etajul 4 al Bibliotecii UPB, București, când fiecare echipă înscrisă își va prezenta demo-ul proiectului.

În prezent are loc a treia rundă de înscrieri ce se va desfășura până la data de 26 februarie 2018. Formularul de participare poate fi completat (și editat oricând din momentul completării, până la data de 13 martie), accesând linkul de AICI.

Ce este un fișier APK și cum se instalează pe un telefon Android
Ce este un fișier XAPK și cum se instalează pe un telefon Android

În competiție se pot înscrie atât studenții cât și elevii de liceu, până pe 26 februarie, în echipe formate din maxim 5 persoane, la una dintre următoarele teme:
- Smart Health
- Million Dollar Idea
- Smart Travel

Folosește link-ul sursă pentru mai multe detalii despre concurs și regulament.



Niciun comentariu:
Write comentarii