Samsung Galaxy S9 apare în două fotografii hands-on foarte clare și foarte credibile


După atât de multe randări și fotografii cu husele celor două flagshipuri pe care Samsung le va prezenta oficial duminică 25 februarie, a venit vremea fotografiilor hands-on, acum când mai sunt doar patru zile până se vor spulbera orice secrete în ceea ce le privește.

Astăzi ne sunt supuse atenției două fotografii hands-on cu Galaxy S9 care par destul de veridice și una dintre ele ne prezintă telefonul cu sistem de operare Android având ecranul aprins. Spre deosebire de Galaxy S9+, Galaxy S9 este modelul cu ecran mai mic și cu cameră singulară pe spate.

Fotografiile afișează partea frontală a unui dispozitiv de culoare neagră, precum și spatele cu camera foto și scannerul de amprente. Se poate vedea și butonul Bixby pe lateral.


Pe ecran este afişat numele telefonului, dar şi textul "Secured by Knox", semn că securizarea prin Knox va avea un rol important pe partea software.


Galaxy S9 și S9+ vor fi anunțate oficial la MWC 2018 pe 25 martie în jurul orei 20:00. Vânzările ar trebui să înceapă pe 16 martie iar la noi în ţara va exista un eveniment de presă pentru lansare pe 6 martie.


Niciun comentariu:
Write comentarii