OnePlus 5T video-unboxing

OnePlus 5T video-unboxing

OnePlus 5T reprezintă un moment de cotitură pentru compania producătoare pentru că este primul telefon pe care îl livrează cu un ecran cu un aspect de 18: 9, cu marginile de deasupra și dedesubtul ecranului foarte înguste și cu scannerul pentru amprente amplasat pe partea din spate a carcasei.

Modelul OnePlus 5T este un upgrade minor la precedentul OnePlus 5 și nu aduce schimbări sau îmbunătățiri radicale, dar ajută pentru alinierea la tendințe cu un ecran în ton cu trendul, o funcție de face-unlock, nu cea mai sigură dar foarte rapidă, și ultima generație de procesor disponibilă la momentul lansării.

OnePlus 5T este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor Octa-core (4x2.45 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo) ajutat de 8GB memorie RAM și 128GB memorie de stocare.


Camera foto principală duală are doi senzori, unul de 16MP și unul de 20MP, ambii cu deschidere f/1.7, cu phase detection autofocus și bliț dual-LED, în timp ce camera selfie are o rezoluție de 16MP, deschidere f/2.0, cu gyro EIS și auto HDR.

Telefonul vine cu o baterie care are o capacitate de 3300 mAh și tehnologie proprie de încărcare rapidă, Dash Charge.

Citește și:
Telefonul căruia i-am făcut unboxing este modelul de culoare Midnight Black, cu 8GB memorie RAM și 128GB memorie de stocare. Versiunea cu 64GB de stocare vine cu 6GB memorie RAM.

Vezi în clipul de mai jos cum se prezintă cutia în care se comercializează OnePlus 5T dar și ce se găsește în interiorul ei.


În interiorul cutiei se găsesc:
  • Telefonul cu folie de protecție aplicată pe ecran
  • Husă de silicon fumurie
  • Cheiță metalică pentru acționarea sertarului SIM-urilor
  • Manuale, instrucțiuni, etc.
  • Încărcătorul de rețea cu încărcare rapidă Dash Charge
  • Cablul USB Type-C
OnePlus 5T a fost lansat cu Android Nougat dar actualizarea la Android Oreo 8.0 este deja disponibilă și dispune de interfața de utilizator specifică, OxygenOS, foarte fluidă, rapidă și foarte apropiată de Android stock.

Niciun comentariu:
Write comentarii