Huawei Mate 10 Pro supus la teste extreme de rezistență și apoi dezansamblat de JerryRigEverything

Huawei Mate 10 Pro supus la teste extreme de rezistență și apoi dezansamblat de JerryRigEverything

Testele de rezistentă ale lui Zack de pe canalul YouTube JerryRigEverything continuă și în 2018 iar în primul test de anul acesta Huawei Mate 10 Pro este torturat la propriu prin zgâriere, ardere cu flacăra de la brichetă și îndoire.

Ecranul telefonului, protejat cu sticlă Gorilla Glass, rezistă la zgâriere potrivit așteptărilor, fără să surprindă cu nimic. O flacără de la brichetă aplicată direct pe ecran îl face să reziste pentru o durată de 40 de secunde fără nici un fel de efecte dar ulterior nu se mai recuperează deoarece Mate 10 Pro utilizează un touchscreen OLED.

La testul de îndoire Mate 10 Pro rezistă fără probleme și nu se flexează aproape deloc, fie că este îndoit din față sau din spate. Practic telefonul nu suportă niciun fel de consecință și nu rămâne cu nicio urmă după manevrele forțate de a fi îndoit.


Procesul de dezansamblare decurge destul de ușor și simplu, panoul de sticlă din spate se desprinde ușor la căldură cu un cutter şi o ventuză. Dedesubt, componentele din zona superioară, se extrag ușor după îndepărtarea șuruburilor și conectorilor. Izolatoarele de cauciuc ce asigură protecția pentru a nu pătrunde apa (telefonul este certificat IP67) se observă în zona portului USB Type-C.

Restul componentelor sunt la fel de ușor de demontat, bateria fiind singura care complică foarte puțin lucrurile pentru că se desprinde greu din cauza lipiciului cu care este fixată.

Vezi mai jos cele două clipuri. În primul se face testul de rezistență iar în cel de-al doilea telefonul este dezansamblat.


Niciun comentariu:
Write comentarii