Cum să descarci muzică în format audio de pe YouTube direct pe un telefon Android

Cum să descarci muzică în format audio de pe YouTube direct pe un telefon Android

Dacă preferi să asculți muzică offline pe telefon, fără a folosi radioul FM de pe dispozitiv, fără a apela la radiouri online ori alte tipuri de streaming audio sau video, îți poți descărca melodiile preferate în format audio mp3 direct de pe YouTube, pentru a le asculta mai târziu.

Vei avea un motiv în plus să faci asta dacă știi că te vei afla într-o zonă fără acces la internet sau în avion, unde îți poți încânta urechile doar cu muzică deja descărcată pe telefonul tău Android.

Pentru iubitorii de muzică, YouTube este  o resursă neprețuită care le pune la îndemână orice melodie ar vrea să asculte. În acest articol îți voi prezenta cele mai bune și mai simple modalități de a descărca muzica ta favorită de pe YouTube în format audio, direct pe telefonul tău Android.


Citește și:

Niciuna dintre aplicațiile pe care ți le prezint aici nu le vei găsi în Magazinul Play pentru că Google nu ageează ideea de a descărca conținut de pe YouTube. YouTube este o marfă pe care Google o vinde prin intermediul reclamelor video pe care le livrează și pentru asta nu își permite să te piardă ca și client.

În consecință, pentru a instala aceste aplicații va trebui să permiți instalarea din surse necunoscute. Mergi în Setări-> Securitate-> Surse necunoscute și bifează opțiunea pentru a permite instalarea fișierului APK descărcat.

Flvto YT Downloader


Cu Flvto YT Downloader poți converti clipurile video descărcate de pe YouTube în format audio MP3, direct pe un telefon Android. Tot ce îți trebuie este link-ul YouTube al videoclipului pe care vrei să-l convertești. Apoi inserezi link-ul și apeși butonul descarcă.

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul oficial aici:

Videoder Video Downloader


Videoder Video Downloader este o altă aplicație foarte bună pentru a descărca muzică de pe YouTube pe Android.

După ce deschizi aplicația, trebuie să cauți videoclipul dorit și să îl selectezi. Spre deosebire de YouTube, sub videoclip vor apărea câteva link-uri de descărcare pentru videoclipul respectiv. Va trebui să derulezi în jos pentru a găsi "Link-uri de descărcare audio".

În continuare selectezi tipul de fișier audio dorit și apoi va trebui să alegi locația de descărcare, în care vrei să îl salvezi. În final dai clic pe "Începeți descărcarea" și cam asta este tot ce ai de făcut.

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul oficial aici:

Dacă ți se pare mai sigur poți folosi pentru a descărca aplicația site-ul APKMirror, AICI.

TubeMate YouTube Downloader


Tubemate este un convertor gratuit al clipurilor video de pe YouTube util chiar și pentru a le converti în alte formate video. Aplicația oferă suport pentru diferite rezoluții, inclusiv HD și 4K, motiv pentru care pot fi căutate clipuri la rezoluții mari pentru a fi convertite în MP3. 

Suplimentar, aplicația este, de asemenea, capabilă să descarce toate videoclipurile tale preferate în fundal.

Poți începe căutarea videoclipului preferat pe YouTube apăsând lupa din colțul din dreapta sus. După selectarea unui videoclip, vor fi disponibile mai multe opțiuni în care poți seta diferiți parametrii ai fișierului. Odată ce descărcarea fișierului este finalizată, poți să îl accesezi oricând din dosarul de destinație în care a fost salvat.

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul oficial aici:

Dacă ți se pare mai sigur poți folosi pentru a descărca aplicația site-ul APKMirror, AICI.

ATENȚIE!!!

Respectă politica YouTube prin respectarea Termenilor și condițiilor platformei. Evită să descarci conținut protejat prin drepturi de autor. Acest articol nu își propune să încurajeze pirateria ori lipsa de respect față de munca celor care publică conținut pe YouTube.

Descărcarea de aplicații din alte surse decât Magazinului Play poate fi periculoasă iar dacă faci asta, responsabilitatea pentru eventuale neplăceri îți va aparține în totalitate. Citește șiAntivirus pentru Android: Este util un antivirus pe un telefon Android? Cele mai bune 3 aplicații pentru a îți proteja telefonul împotriva virușilor

Niciun comentariu:
Write comentarii