Iată numele de cod și variantele de culori în care vor fi disponibile Huawei P20, P20 Plus și P20 Lite


Ultimele zvonuri ne indică nu doar că succesorul lui Huawei P10 va fi Huawei P20, și nu P11 cum se credea până acum, dar ne aduc informații și despre numele său de cod și variantele de culoare în care se va comercializa.

Roland Quandt a publicat pe Twitter informații obținute pe surse despre faptul că Huawei P20 va veni în trei versiuni - P20, P20 Plus și P20 Lite, după modelul P10, P10 Plus și P10 Lite.

Huawei P20, modelul standard, va avea nume de cod "Emily" şi culorile "Ceramic Black" şi "Twilight". Huawei P20 Plus va avea nume de cod "Charlotte" şi aceleaşi nuanțe de culoare, în timp ce Huawei P20 Lite are numele "Anne" și va fi comercializat în culorile "Midnight Black, "Klein Blue" şi "Sakura Pink".


Culorile de mai sus se referă la piețele de pe bătrânul continent și nu sunt neapărat valabile și pentru restul zonelor de pe glob.

Fie că următoarele flagship-uri din seria P de la Huawei se vor numi P11 sau P20, există o șansă mare ca ele să fie anunțate la MWC de la sfârșitul lunii februarie. Dintre zvonurile cele mai vehiculate despre aceste telefoane, cel mai notoriu este că va avea o cameră principală triplă (cu 3 senzori) pe spate.


Niciun comentariu:
Write comentarii