În sfârșit o schimbare în designul Xperia. Să fie acesta următorul Sony Xperia XZ2?

În sfârșit o schimbare în designul Xperia. Să fie acesta următorul Sony Xperia XZ2?

Anul 2017 a fost unul bun în ceea ce privește designul telefoanelor mobile Android iar anul 2018 nu se va lăsa mai prejos, în timp ce deja au început să apară informații și zvonuri despre viitoarele vârfuri de gamă.

Este evident pentru oricine că la Sony lucrurile se mișcă greu când vine vorba de design și parcă totul decurge împotriva curentului, însă pare că schimbarea e după colț.

Zvonurile de astăzi au legătură cu succesorul telefonului Sony Xperia XZ1, ce va avea nume de cod Sony H8216 și va fi denumit Xperia XZ2 sau Xperia XZ1 Premium. Noi îi vom spune Xperia XZ2 până când vor apărea informații contrare.


Așadar, o imagine în care ar apărea Xperia XZ2 ne dezvăluie un terminal adaptat designului din ziua de astăzi, în stilul Xiaomi Mi Mix 2, cu rame inexistente pe trei dintre laturile ecranului.

Pe cea de-a patra latură, în partea superioară, rama de deasupra ecranului abia lasă loc difuzorului, camerei selfie și senzorului de proximitate. Pe lateralul din dreapta pare că se găsesc butonul de alimentare care cel mai probabil va incorpora și scannerul pentru amprente, butoanele de volum și un buton declanșator pentru camera foto.

Citește și:
Probabil că telefonul va fi echipat cu procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB memorie RAM, 64/128 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală 2 x 12 megapixeli şi cameră frontală de 15 megapixeli, baterie de 3130 mAh, va avea certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf şi va rula Android 8.1 Oreo.

Niciun comentariu:
Write comentarii