Buy Back cu telefonul vechi pentru Huawei P10 la eMag plus până la 30% reducere la celelalte telefoane Huawei

Buy Back cu telefonul vechi pentru Huawei P10 la eMag plus până la 30% reducere la celelalte telefoane Huawei

Retailerul eMag continuă ofertele pentru sărbătorile de iarnă, iar de data asta reducerile vizează telefoanele mobile Huawei și se ridică până la 30%.

În plus, ni se oferă o campanie Buy Back Huawei P10, valabilă până pe 31 decembrie 2017, în cadrul căreia poți primi până la 400 de lei reducere în plus față de valoarea telefonului vechi pe care îl predai.

Te prezinți cu telefonul tău vechi sau cu tableta într-unul din showroom-urile eMag din București, Ploiești, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Arad, Oradea, Galați, Sibiu sau Iași unde acesta va fi evaluat pentru a i se determina valoare în funcție de starea lui. Apoi vei primi un voucher cu valoarea la care a fost evaluat de consultanții eMag și, în plus, mai primești un voucher de extra-reducere în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit pentru a reduce și mai mult prețul unui Huawei P10.
Huawei P10 a fost lansat în februarie 2017. Telefonul vine cu un ecran de 5.1 inch cu o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli. Telefonul folosește procesorul HiSilicon Kirin 960 octa-core, are 4GB memorie RAM, 64 GB memorie de stocare internă care poate fi extinsă cu până la 256 GB printr-o cartelă microSD. În ceea ce privește camerele foto, Huawei P10 împachetează o cameră primară de 20 de megapixeli pe spate și un shooter frontal de 12 megapixeli pentru selfie-uri. Bateria are o capcitate de 3100mAh și este dual SIM. Vezi toate detaliile campaniei accesând link-ul de AICI.

Pentru campania cu până la 30% reducere la celelalte telefoane Huawei vezi toate promoțiile AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii