Randări foto-video cu viitorul LG V40 și un ecran superb cu un screen-to-body ratio de 85%

Randări foto-video cu viitorul LG V40 și un ecran superb cu aspect ratio de 85%

LG V30 a venit cu multe noutăți, dar cel mai mult ne-a impresionat cu ecranul său cu o diagonală de 6 inch, cu rezoluție Quad HD+ (2880x1440 pixeli) și cu un raport de aspect de 18:9. Ecranul care acoperă aproape toată partea frontală, datorită marginilor extrem de înguste, duce la un screen-to-body ratio de 82%, în timp ce discutăm pentru prima dată de un ecran OLED la un telefon LG.

Ecranele câștigă din ce în ce mai multă importanță în determinarea alegerii unui anumit telefon Android, iar LG V40 va face un pas și mai în față și ne va oferi un ecran superb cu un screen-to-body ratio de până la 85%, cu un design în aceeași notă, dar cu rame și mai subțiri.


În plus, LG V40 se va adapta și va avea implementat un sistem de recunoaștere facială 3D iar menținerea mufei pentru căști va deveni o adevărată provocare, mai ales dacă va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Citește și:
Cel mai probabil, telefonul va folosi chipsetul Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 și/sau 8GB de memorie RAM. Camera foto principală va fi de tip dual cu doi senzori de 16 + 13MP, în timp ce camera selfie va avea un senzor de 12MP. Carcasa va combina inevitabil o construcție de tip unibody din sticlă și metal.

Vezi mai jos o prezetare video-concept realizată de Techconfigurations:




Niciun comentariu:
Write comentarii