Oppo R11s a fost prezentat oficial cu ecran 18:9 de 6 inch, cameră principală duală și o grosime de doar 7.1 mm

Oppo R11s a fost prezentat oficial cu ecran 18:9 de 6 inch, cameră principală duală și o grosime de doar 7.1 mm

Oppo R11s este subiect de discuție de câteva săpămâni și ne atrage atenția în mod deosebit pentru că îl putem considera un fel de preview pentru OnePlus 5T, care va fi și el prezentat oficial în perioada următoare.

OnePlus nu este o companie independentă ci este deținută de Oppo, unul dintre cei mai mari producători chinezi de telefoane mobile din lume. Acesta este motivul pentru care între dispozitivele Android comercializate sub cele două branduri există multe asemănări, uneori chiar izbitoare. Despre OnePlus 5T se crede că va adopta exact designul pe care îl întâlnim acum la Oppo R11s.

Ecranul este de tip Amoled cu rezoluție Full HD+, cu o diagonală de 6 inch și un raport de 18:9 care oferă o densitate a pixelilor de 401ppi și este protejat cu sticlă Gorilla Glass 5.


OPPO R11s oferă un mod de înaltă performanță pentru jocuri la 60fps cu ajutorul procesorului Snapdragon 660 de 2.2 GHz, soluția grafică Adreno 512, 4 GB RAM și 64 GB spațiu intern de stocare și slot pentru card de memorie microSD.

Bateria are o capacitate de 3205 mAh și suportă încărcare rapidă prin intermediul tehnologiei VOOC Flash Charge.

Camera selfie are o rezoluție de 20 megapixeli cu deschidere f/2.0. Camera principală duală este compusă dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și un senzor secundar de 20 megapixeli, ambele cu deschidere f/1.7. Este capabil să filmeze 4K Ultra HD.

La categoria dotări hardware se mai regăsesc slotul dual-SIM, jack-ul audio de 3.5 mm și un scanner de amprente pe partea din spate.

Deblocarea facială este o funcție cu care telefonul Android este dotat și care este lăudată că funcționează în mai puțin de 0,08 secunde.

Oppo R11s are o carcasă unibody metalică și va fi disponibil în 3 nuanțe de culoare: negru mat, auriu și roșu aprins. Rulează Android 7.1.1 cu interfața de utilizator Color OS 3.2 și are doar 7.1 mm grosime cu o greutate de 153 grame. Telefonul va fi disponibil în China începând cu data de 10 noiembrie la prețul de aproximativ 454 dolari.




Niciun comentariu:
Write comentarii