OnePlus 5T se încarcă mult mai repede decât iPhone 8 Plus, Galaxy S8+ și Pixel 2 XL

OnePlus 5T se încarcă mai repede ca iPhone 8 Plus, Galaxy S8+ și Pixel 2 XL

Tehnologia de încărcare rapidă denumită Dash Charge, pe care OnePlus o folosește pe telefoanele sale, este una dintre cele mai eficiente dar și dintre cele mai rapide iar compania chineză se folosește de acest atu pentru a-și promova ultimul flagship.

OnePlus 5T este prezentat într-un clip video în care este pus la încercare alături de iPhone 8 Plus, Galaxy S8+ și Pixel 2 XL în timp ce îi este testată viteza de încărcare a bateriei.

Cele patru telefoane sunt puse la încărcat timp de 30 de minute, toate cu un nivel de pornire al bateriei de 2%. După cele 30 de minute, timp de încărcare, OnePlus 5T ajunge la 57%, iPhone 8 Plus la 15%, Galaxy S8+ la 17% și Pixel 2 XL la 11%.


Ba mai mult, se pare că OnePlus 5T poate ajunge în 30 de minute de încărcat la 65% din capacitatea bateriei, dacă este închis.

În consecință OnePlus 5T ridiculizează competiția și obține rezultate foarte bune care pot fi decisive pentru anumiți utilizatori în decizia de a achiziționa acest device.

Citește și:
Se impune să remarcăm că cele patru telefoane au baterii cu capacități diferite, dar și așa, OnePlus 5T se descurcă în mod evident mult mai bine.
  • OnePlus 5T - 3.300mAh
  • iPhone 8 Plus - 2.691mAh
  • Samsung Galaxy S8+ - 3.500mAh
  • Google Pixel 2 XL - 3.520mAh
Tehnologia de încărcare rapidă Dash Charge funcționează folosind cablul și încărcătorul cu care telefonul este livrat și, în afara vitezei mari de încărcare, reține căldura generată de acest proces la nivelul încărcătorului, nedistribuind-o telefonului care nu se mai încălzește la fel ca în cazul altor producători.
Sursa

Niciun comentariu:
Write comentarii