OnePlus 5T apare într-un video-unboxing înainte de lansarea oficială de pe 16 noiembrie


Chiar dacă deja se cam epuizaseră secretele în ceea ce privește designul și specificațiile noului OnePlus 5T, ne mai rămânea de văzut un material video care să dezvăluie toată splendoarea noului flagship al companiei chineze, iar asta s-a și întâmplat.

YouTuber-ul Karl Conard a publicat un clip video detaliat cu OnePlus 5T care a fost eliminat de pe contul său imediat după postare, dar acesta a fost salvat și îl poți vedea mai jos. Karl s-a și justificat într-un oarecare fel menționând că a primit produsul fără prea multe precizări despre cum îl poate folosi public și nici nu a semnat vreu contract cu OnePlus.


Una peste alta noi avem ocazia să vedem noul telefon Android într-un material video de o calitate care ne permite să observăm toate detaliile, noul design cu raport al ecranului de 18:9 și cu marginile foarte înguste de deasupra și dedesubtul lui. Observăm scannerul de amprente mutat pe partea din spate iar Karl ne spune că funcționează la fel de repede ca și la modelele anterioare (viteza cu care se mișcă scannerul de amprente la telefoanele OnePlus este printre cele mai bune). Aflăm și faptul că telefonul are implementată și o tehnologie de face-unlook.

OnePlus 5T va avea un procesor Snapdragon 835, 6/8 GB RAM și 64/128 GB spațiu de stocare iar lansarea va avea loc pe 16 noiembrie la NewYork.







Niciun comentariu:
Write comentarii