Android Oreo 8.0 își face apariția pe HTC U11 mai repede decât ne așteptam

Android Oreo 8.0 își face apariția pe HTC U11 mai repede decât ne așteptam

Android Oreo începe să fie din ce în ce mai prezent pe dispozitivele mobile de ultimă generație și indiferent de cât de greu crește, expansiunea sa este inevitabilă. O oarecare contribuție va veni în perioada imediat următoare din partea HTC U11.

Mai mulți utilizatori de HTC U11 au primit pe neașteptate actualizarea la Android Oreo 8.0 pe telefoanele lor și avem chiar o captură de ecran cu changelog-ul unei actualizări primite în Taiwan. După cum probabil știți, aceasta este țara mamă a producătorului HTC, iar apariția actualizării tocmai aici nu ne surprinde deloc.


În aceste condiții, sperăm că actualizarea va începe să fie distribuită curând pe HTC U11 la scară largă și în alte regiuni ale lumii, probabil până la sfârșitul anului 2017.

Citește și:
Nu există deocamdată date oficiale în acest sens, dar odată ce actualizarea și-a făcut apariția în Taiwan, nu mai lipsește mult până va fi livrată și altor utilizatori, din alte zone ale globului.

Versiunea de actualizare este 2.31.709.1 și fișierul OTA are o dimensiune de 1,33 GB. Împreună cu caracteristicile esențiale ale Android 8.0 Oreo, actualizarea mai aduce suport pentru China Telecom și VoWiFi.


Niciun comentariu:
Write comentarii