Nokia 2 a fost prezentat oficial și va fi disponibil și în Romania cu o baterie de 4100 mAh care ține două zile

Nokia 2 a fost prezentat oficial

HMD Global, compania care deţine drepturile asupra brandului Nokia, a anunțat oficial astăzi un nou dispozitiv Android, completându-și gama de telefoane inteligente lansate anul acesta.

Nokia 2 este un smartphone entry-level cu un ecran HD de 5 inch și un chipset Snapdragon 212 de la Qualcomm. Telefonul are o cameră principală de 8MP și un shooter frontal de 5MP.

Ceea ce definește acest telefon este autonomia peste medie pe care o oferă cu ajutorul bateriei pe care producătorul o laudă că ar ține două zile. O baterie cu o capacitate mare de 4100 mAh care va fi ajutată în lupta cu timpul de chipsetul modest și ecranul fără o rezoluție prea mare.


Memoria RAM este una modestă de 1GB, în timp ce memoria internă este de 8GB cu un slot pentru card microSD. Telefonul rulează Android Nougat aproape în stare pură și va primi cu siguranță actualizarea la Android Oreo 8.0.

Va fi disponibil în trei opțiuni de culoare (cupru, negru și alb) începând cu mijlocul lunii noiembrie și va avea un preţ global mediu de 99 de euro.



Niciun comentariu:
Write comentarii