Modelele Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 din 2018 vor veni cu Bluetooth 5.0

Modelele Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 din 2018 vor veni cu Bluetooth 5.0

Samsung se bucură de un real succes cu seria Galaxy A pe care o reeditează în fiecare an, iar Galaxy A3, A5 și A7 devin din ce în ce mai populare în rândul utilizatorilor Android de clasă mid-range.

Informațiile existente în acest moment, indică faptul că edițiile Galaxy A5 și Galaxy A7 din anul 2018 vor folosi chpset-uri Exynos 7885 produse chiar de Samsung și recent certificate de Bluetooth SIG.

Bluetooth SIG este o comunitate globală de peste 30.000 de companii care servește pentru a unifica, armoniza și conduce inovația în vasta gamă de dispozitive conectate în jurul nostru. Prin crearea colectivă și prin standardele tehnice comune, Bluetooth SIG simplifică, asigură și îmbogățește experiența tehnologică a utilizatorilor din întreaga lume.


Cu această ocazie aflăm că chpset-ul Exynos 7885 va integra standardul Bluetooth 5.0, ceea ce va duce la un transfer mai bun și mai rapid de date și la capacitatea de a conecta mai multe dispozitive la un smartphone.

Citește și:
Exynos 7885 va fi un cip de 14nm cu două miezuri Cortex-A73 și șase unități Cortex-A53. Viteza ar trebui să fie de 2,1 GHz, iar ca GPU ar trebui să folosească Mali-G71.

Cele două telefoane ar putea avea 4GB sau 6GB memorie RAM și cel mai probabil se vor lansa cu Android Nougat 7.1.


Niciun comentariu:
Write comentarii