Camera foto de pe Pixel 2 depășește Galaxy Note 8 și Apple iPhone 8 Plus în topul DxOMark

Pixel 2

Imediat după prezentarea oficială a noilor telefoane Google, Pixel 2 și Pixel 2 XL, cei de la DxOLabs au publicat un review despre camera foto cu care sunt echipate cele două telefoane Android și aici apare marea surpriză.

Pentru cine credea că ratingul DxOMark de 94 de puncte obținut de Galaxy Note8 și iPhone 8 Plus este impresionant de mare, iată că Pixel 2 se descurcă și mai bine, ajungând la 98 de puncte.

Noua cameră cu rezoluție de 12MP are un senzor de 1/2.6 inch cu diafragmă f/1.8. Focalizarea automată este prezentă cu Dual-Pixel Autofocus, iar obiectivul are stabilizare optică.


Specificațiile camerei foto:
Noua cameră foto cu care Google și-a echipat cele două telefoane excelează în mod surprinzător la capitolul video, unde a obținut un scor de 96 de puncte, față de 84 de puncte obținute de Galaxy Note 8. Atuurile sunt expunerea rapidă, autofocalizarea rapidă și un echilibru excelent între captarea detaliilor și reducerea zgomotului.

Performanțele sunt surprinzătoare și în ceea ce privește efectul bokeh (estomparea fundalului) obținut în fotografii cu o soluție software, în lipsa unei configurații hardware duale, ca la celelalte două telefoane rivale.

Rezultate foarte bune s-au obținut și la tesatarea în condiții de iluminare slabă.

Niciun comentariu:
Write comentarii