Ultima versiune a aplicației Gmail va converti adresele, numerele de telefon și persoanele de contact în linkuri

Gmail
Adresele, numerele de telefon și persoanele de contact vor fi convertite în link-uri de aplicația Gmail dar și de aplicația Inbox by Gmail pentru a salva timp pentru utilizatori și pentru a fi accesate mai rapid, cu doar un click.

Google a început distribuirea unei noi actualizări pentru aplicația Gmail și aplicația adiacentă Inbox by Gmail. Actualizarea vine cu o îmbunătățire majoră, o fucție mult așteptată care va ușura viața utilizatorilor făcându-i să mai economisească timp.


Este vorba despre convertirea în link-uri a adreselor, numerelor de telefon și persoanelor de contact.

Dacă în conținutul unui email există astfel de informații, când faci click pe un link al unei adrese, vei fi redirecționat automat în Google Maps, la locația respectivă. Dacă faci clic pe o adresă de e-mail, vei crea un e-mail nou, utilizând clientul de e-mail implicit de pe dispozitivul tău. În cele din urmă, atunci când folosești un dispozitiv mobil, dând clic pe un număr de telefon, vei fi condus pentru inițierea unui apel în aplicația telefonică implicită.

Actualizarea a început să fie deja distribuită și va continua să fie distribuită progresiv, urmând a fi disponibilă pentru toți utilizatorii Android, iOS, precum și pentru clientul web.

Gmail

Niciun comentariu:
Write comentarii