Sony va renunța în sfârșit la designul învechit al telefoanelor Xperia și va adopta unul nou și modern, cu margini înguste

sony xperia

Sony a excelat întotdeauna în ceea ce privește dotarea hardware a telefoanelor sale Android din gama Xperia, oferind hardware de top, camere foto performante dar și materiale premium. În ciuda acestui fapt, gama Xperia nu se bucură de cea mai mare popularitate în rândul utilizatorilor de dispozitive Android, motivul fiind designul telefoanelor care este unul învechit, ce se menține din anul 2013.

Într-un interviu pentru publicația The Indian Express, directorul de marketing al Sony India, Kenichiro Hibi, a confirmat că un nou design va fi adoptat pentru gama Xperia, împreună cu o "nouă generație de produse". Hibi nu a oferit informații suplimentare despre felul în care vor apărea schimbările de design, dar a afirmat că acesta vor fi disponibile curând pentru toate flagship-urile companiei Sony, că vor fi în ton cu tendințele și că vor exista margini înguste ale ecranului.


Probabil noul design de la Sony va aduce o implementare diferită a scannerului pentru amprente împreună cu margini înguste ale ecranului și probabil ușor curbate, dar vor exista schimbări și în partea din spate a carcasei. Vestea este una foarte bună atât pentru fanii Xperia dar și pentru ceilalți potențiali clienți care poate ezitau să achiziționeze un astfel de telefon tocmai din cauza design-ului învechit. 

Probabil noile telefoane cu design actualizat vor fi prezentate la CES sau MWC 2018.

Niciun comentariu:
Write comentarii