Noi zvonuri despre specificațiile Xiaomi Mi Mix 2 și o fotografie cu sticla pentru protecția ecranului


Xiaomi Mi Mix 2 va fi prezentat oficial peste doar 10 zile, pe 11 septembrie, în cadrul unui eveniment de presă organizat de producător în China.

Telefonul Android va fi succesorul Xiaomi Mi Mix de anul trecut, dispozitiv care a surprins prin designul inovator de la acea vreme.

Citește și:
Dacă informațiile și fotografiile de astăzi sunt reale,  Xiaomi Mi Mix 2 ar putea veni cu un ecran de 6.2 inch care ar urma să ocupe 91,3% din suprafața panoului frontal. Acest screen-to-body ratio se apropie foarte mult de 100% și este mai mare decât orice am mai văzut până acum. Cu titlu comparativ, Samsung Galaxy S8 și LG V30 au un astfel de raport de 83,2%, respectiv de 87,5%.


În fotografia cu protecția de sticlă pentru ecran se observă că marginile de sus, stânga și dreapta sunt aproape inexistente iar cea de jos este extrem de mică, iar în felul acesta ar arăta cu siguranță senzațional.

În celelalte două fotografii observăm căteva dintre cele mai importante specificații hardware cum ar fi un ecran cu o diagonală de 6.2 inch și rezoluție de 2960x1440 pixeli, o baterie generoasă de 4400 mAh, 256 GB spațiu de stocare și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 836.

Camera foto principală are 20 MP și sistemul de operare va fi noul Android 8.0 Oreo



Niciun comentariu:
Write comentarii